Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare ROT till en av Sveriges största fastighetsägare i Malmö

Isaksson rekrytering & bemanning, Malmö

Ansök nu

Jobba som Projektledare ROT till en av Sveriges största fastighetsägare i Malmö

Vi erbjuder
Vill du vara en del av en internationell och marknadsledande fastighetsägare i Malmö som erbjuder sina anställda fina förmåner och med fokus på god arbetsmiljö? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att få bli en viktig medlem i teamet? Då är jobbet som Projektledare ROT något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ROT kommer du att lära dig mycket om hur fastighetsbranschen fungerar i stort. Ditt huvudområde kommer att vara operativt arbete inom underhåll och investeringsprojekt.  Du ansvarar för ett brett spektrum av projekt på fastigheter från förra sekelskiftet till 1980-talet.  
Du kommer att leda medarbetare och underentreprenörer i projekt från start till mål. Du blir en del av en trevlig avdelning och ingår i ett team bestående av arkitekt, energispecialist samt andra Projektledare som gillar att ha kul på jobbet. I rollen ingår det även ekonomiskt arbete, kalkylering och att göra utvärderingar efter avslutat projekt.

Vem söker vi?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utvecklingsprojekt och operativt arbete. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull och ser till att leverera i tid och med hög kvalitet. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du handlingskraftig och gillar att arbeta i entreprenörsdrivna bolag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Skallkrav

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område som t.ex. bygg

  • Minst fyra års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande roll

Meriterande

  • Erfarenhet från beställarsidan likt fastighetsbolag

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekrytering & Bemanning AB:s rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Publicerad 2021-03-10

Ansök nu