Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare på nyproduktionsavdelningen, MKB Fastighets AB

MKB Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

MKB Fastighets AB söker Projektledare Nyproduktion

På uppdrag av MKB Fastighets AB söker Isaksson Rekrytering en Projektledare på nyproduktionsavdelningen hos MKB.

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare hos MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Presentation
MKB söker efter en Projektledare till nyproduktionsavdelningen.

Nyproduktionsavdelningen har ett uppdrag att bygga 750 bostäder per år och har många intressanta projekt i tidiga skeden, flera förvärv har gjorts med omvandlingsområden som kommer att innebära nya stadsbyggnadsprojekt med fokus på bostäder.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet i tjänsten som Projektledare på MKB innebär att du ansvarar för genomförandet av nyproduktionsprojekt från projektplanering till överlämnade till förvaltningen.

Samarbete inom bolaget är mycket viktigt och kunden är i fokus.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

  • Ansvara för ett eller flera nyproduktionsprojekt beroende på storlek

  • Ansvara för projektets budget, kvalitet, färdigställande och överlämnande till förvaltningen

  • Ansvara för att hålla övriga avdelningar inom MKB informerade avseende projektets status

  • I varje projekt agera för att få nöjda kunder internt såväl som externt

Din bakgrund

Vi söker dig med Civilingenjörsutbildning väg och vatten/lantmäteri eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet och är uppdaterad inom nuvarande lagstiftning.

Du har ett gediget intresse och erfarenhet av stadsutvecklingsfrågor.
Vi ser också att du har erfarenhet av projektledning i ca 7–10 år,
gärna med erfarenhet av bostäder.

Du har god kunskap och erfarenhet av LOU och offentlig förvaltning.

För att trivas och fungera väl i rollen är du en lösningsorienterad person som snabbt och kreativt hittar lösningar på uppkomna problem.
Du är en lagspelare, social och har lätt för att samarbeta.
Du har mycket god förmåga att arbeta i flera projekt samtidigt.

Som person tror vi att du är ordningsam och organiserad, håller alltid viktiga tidsplaner och är resultatorienterad. Du har erfarenhet av att leda andra, och är helt självgående.

Vi erbjuder

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

MKB arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos MKB.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-06-15

Ansök nu