Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare, Ombyggnation till HSB Södertörn, Stockholm

HSB Södertörn, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara boenden tillsammans med HSB:s medlemmar? Nu har du chansen! HSB Södertörn står inför ett nytt kapitel där de utvecklar och växer tillsammans med deras medlemmar, och söker nu ytterligare en lagspelare till deras team.

Om tjänsten

I rollen som Projektledare inom ombyggnad hos HSB Södertörn driver du projektledningsuppdrag avseende renoverings-, ombyggnads- och tillbyggnadsprojekt. Här arbetar du med allt från rådgivning i tidiga skeden, förstudier, upprättande av förfrågningsunderlag till upphandling och projektledning av både större och mindre entreprenader inom ombyggnad av bostäder.

Vidare i detta ansvar ingår exempelvis att:

  • Löpande ha kontakt med HSB:s bostadsrättsföreningar och entreprenörer

  • Ha produktions- och ekonomiskt ansvar för byggprojekt från start till färdigställande

  • Ansvara för att genomförande av projektet sker enligt HSB:s projektprocess

  • Genomföra förfrågan, förhandling och upphandling av entreprenader

  • Självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, kommuner och andra intressenter

  • Ansvara för rapportering av projektstatus och måluppfyllelse

  • Du ingår i ett samarbetsorienterat team som består av Projektledare och Energitekniker, och du utgår från HSB:s kontor i Hallunda. Du rapporterar till affärsområdeschef för Fastighetsutveckling.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen krävs det att du har erfarenhet av att driva projektledningsuppdrag inom ombyggnationer av bostäder med tyngdpunkt på VVS & Energi.

Vi ser att du har goda kunskaper om byggprocessen från idé till slutgarantibesiktningen. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik ABT 06, AB 04 samt ABK 09. Har du dessutom erfarenhet av CAD-programmet Bluebeam ser vi det som starkt meriterande.

Vidare har du ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer samt är van att leda flera projekt parallellt med en mycket god förståelse för hela processen från förstudie till överlämning. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är trygg, stabil och social. Du trivs och vill vara en del av ett högpresterande team som hjälps åt och ställer upp för varandra. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och kundorienterat förhållningssätt. Du är med andra ord en stjärna på att skapa goda relationer som gynnar affären. Struktur, målmedvetenhet och tålamod är tre andra viktiga egenskaper som krävs för att axla rollen på ett framgångsrikt sätt.

HSB Södertörn erbjuder dig

HSB Södertörn ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. HSB:s jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och de strävar efter att spegla samhället i medarbetarkåren. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

HSB är en rikstäckande organisation där deras värderingar knyter samman hur de förhåller sig. Deras ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket de sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Södertörn som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. I kontakten med kunder och blivande kunder ska HSB förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar HSB Södertörn med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2022-09-13

Ansök nu