Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare ombyggnad till Stockholmshem

Stockholmshem, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla Stockholm? På Stockholmshem är vi stolta över att bygga och förvalta hållbara bostäder och bostadsområden åt alla stockholmare. Vill du bli en del av en arbetsplats där vi jobbar med något så viktigt som människors hem och där vi vågar testa nya saker? Då har du ett jobb att söka.

Ditt uppdrag
Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att driva tilldelade ombyggnadsprojekt. Du samordnar och leder planering, projektering och genomförande av underhållsprojekt i hela Stockholmshems fastighetsbestånd. Vi genomför projekt i enlighet med bolagets ISO-certifierade kvalitets- och miljöledningssystem. I nära samarbete med områdeschefer, kundförvaltare och kundkoordinatorer arbetar du för att skapa en riktigt bra boendemiljö för våra hyresgäster. Vi är övertygade om att vi tillsammans gör varandra bättre!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvara för att lämplig organisation tas fram i respektive projekt.

  • Planera och genomföra projekt med nöjda kunder.

  • Driva projekt i enlighet med gällande kvalitetssystem samt enligt Stockholmshems policys.

  • Kommunicera och samarbeta med beställare av projekt och andra berörda parter.

  • Avropa/upphandla varor, byggentreprenader och tjänster till kostnader inom godkänd budget.

  • Föra Stockholmshems talan vid besiktningar.

  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs

  • Delta i utveckling av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av enhetens projekt.

Vem är du?
Du är civil/högskoleingenjör med inriktning mot bygg och anläggning eller har motsvarande utbildning/kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du har också flerårig erfarenhet inom husbyggnadsområdet gällande projektering och produktion, gärna från entreprenörssidan, För att lyckas i rollen har du även goda kunskaper i entreprenadjuridik samt kunskap om fastighetsförvaltning och bostadsfrågor och ett stort intresse för hyresgästen.

Vi tror du är en driven och handlingskraftig person som gillar att ta ansvar. Du är affärsmässig, ser till helheten och är bra på att bygga team och att få människor att jobba mot gemensamma mål. Du gillar att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt.
Stockholmshems målsättning är att spegla mångfald i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi erbjuder dig
Hos oss är du en del av ett kundnära företag, som vågar tänka nytt och där du får bidra med samhällsnytta varje dag. Vi månar om varandra och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget. Bland annat erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla och pensionsväxla.

Om Stockholmshem
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag med närmare 60 000 hyresgäster. I mer än 80 år har vi varit med och utvecklat staden, och skapat hem och bostadskvarter åt stockholmarna. Stockholmshem ägs av Stockholms stad.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2020, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Franzén, gruppchef Ombyggnad på tel. 08-508 39 582. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Flodqvist, tel. 08-508 39 123. Facklig representant för Vision är Johan Sandström tel. 508 39 284.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4141
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-10-04

Publicerad 2020-09-11

Ansök nu