Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare/mark- och exploateringsingenjörer till Nynäshamn kommun

Nynäshamn kommun, Nynäshamn

Ansök nu

Är du erfaren, nyfiken och engagerad? Vill du vara med och forma framtiden i Nynäshamn tillsammans med oss?

Nynäshamn är i en spännande samhällsbyggnadsfas. Vi är en lagom stor kommun nära Stockholm som kontinuerligt växer för att rymma såväl fler som mer. Det är både intressant och utmanande att bevara och utveckla vår landsbygd och natur samtidigt som våra tätorter växer. Tillsammans bygger vi inte bara bostäder – vi bygger samhällen. Hos oss får du stort förtroende att kreativt planera och utveckla vår kommun med invånarna och hållbarhet i fokus. Våra ambitiösa planer i kombination med den flexibla arbetsmiljön ger dig stor utvecklingspotential med mycket eget ansvar.

Om arbetsplatsen
Mark- och exploateringsenheten utvecklar och förvaltar kommunens mark. En av uppgifterna är att ansvara för försäljning och upplåtelser av mark som ägs av kommunen. Enheten är en del av avdelningen för planering- och samhällsutveckling som tillhör kommunstyrelseförvaltningen.

Du kommer att bli en viktig del i vårt engagerade gäng på nio personer med olika bakgrund och olika erfarenheter som gärna skrattar tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Enheten är i ett intensivt utvecklingsskede och vi växer så det knakar. Vårt främsta mål är att bygga samhällen med bostäder och verksamheter till alla som drömmer om en plats vid havet. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av

 • Projektledning

 • Genomföra förhandlingar och upprätta olika slags avtal

 • Företräda kommunen som fastighetsägare

 • Agera som teknikområdesansvarig i kommunens olika projekt

 • Handlägga mark- och exploateringsärenden

 • Upprätta exploateringskalkyler

 • Viss handledning

 • Löpande kontakt med byggaktörer, kommuninvånare, statliga myndigheter och andra kommunala förvaltningar.

Det här söker vi hos dig

 • Civilingenjörsexamen med inriktning lantmäteri, samhällsbyggnad, väg & vatten eller motsvarande kunskaper förvärvade genom väl dokumenterad erfarenhet

 • Arbetslivserfarenhet inom yrket och trygg i rollen

 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

 • Erfarenhet av Officepaketet

 • Erfarenhet inom projektledning, juridik och ekonomi

 • Erfarenhet av en politisk styrd organisation och om du har B-körkort är meriterande

För att lyckas i rollen trivs du med att vara drivande, både när det kommer till uppsatta tidplaner och ekonomiska frågor. Uppdraget består till stor del att arbeta självständigt vilket ställer krav på att du är strukturerad och bra på att planera din tid. Du gillar när det svänger och kan anpassa dig till förändrade omständigheter och ger inte upp vid lite motstånd.

Som person hyser du ett genuint intresse för människan, är lyhörd, kommunikativ och förtroendeingivande. Du är en skarp skribent och har lätt för att uttrycka dig muntligt och kan anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Du är en lagspelare som är flexibel, nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Du trivs i en grupp som präglas av prestigelöshet, där man hjälper och stöttar varandra, likväl som man driver mycket av sitt arbete självständigt.

Du har goda ledaregenskaper och är duktig på att prioritera arbetsuppgifter och motivera andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper, handleder mindre erfarna kollegor och ser det som en spännande utmaning att på ett pedagogiskt sätt förklara komplexa ärenden både internt i organisationen och externt.

Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot att ta del av din! 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Antal lediga befattningar: 2
Ref. nr: KS/2020/0529/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset och en aktiv personalförening. Våra kontorslokaler ligger nära till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna samt möjlighet till distansarbete.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Sabina Edelman
Mark- och exploateringschef
08-520 688 53
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-520 680 00

Publicerad 2021-01-08

Ansök nu