Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare Malmö till Victoria Park

Victoria Park AB, Malmö

Ansök nu

Victoria Park är en av Sveriges största privata hyresvärdar. Tillsammans med vårt systerbolag Hembla har vi ca 38 000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder, där fokus ligger i att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden. Framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer – för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

I januari 2022 förenas Hembla och Victoria Park under ett gemensamt varumärke, Victoriahem. Som Sveriges största privata hyresvärd blir Victoriahem en stark röst i diskussionen om det vi brinner allra mest för – miljonprogrammens framtid och utveckling.

Nu söker vi en projektledare som med ett självklart engagemang vill vara med och förädla Victoria Parks bostadsbestånd. Kanske är du projektledare, eller kommer du från entreprenörs-sidan som entreprenadingenjör, platschef, projektledare och känner att det är dags att ta klivet över till beställarsidan. Är du den vi söker?

VI ERBJUDER 

Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Vår företagskultur kännetecknas av närheten till kunderna och ett obyråkratiskt förhållningssätt till det dagliga. Bolaget strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat och en nära dialog på alla nivåer i organisationen. 

OM TJÄNSTEN 

Som Projektledare på Victoria Park får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Tjänsten innebär att du på uppdrag av förvaltningsorganisationen, i nära samarbete med uppdragsledare, områdeschefer och förvaltare genomför projekten. Du ingår i en projektgrupp och kommer företrädesvis arbeta med renoverings-, ombyggnads- och energiprojekt i vårt fastighetsbestånd i Malmö/Göteborgsregionen. Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Västra Hamnen i Malmö men det kan förekomma resor till våra lokala förvaltningskontor i regionen. Dina ansvarsområden består bland annat av:

 • Ta fram förfrågningsunderlag och ansvara för upphandling av entreprenörer

 • Utföra projektkalkyler som underlag för investeringsansökningar

 • Driva bygg- och underhållsprojekt mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.

 • Projektbudgetansvar 

 • Kvalitetssäkring

 • Stöd och bollplank åt förvaltningen vid exempelvis byggrelaterade frågor 

KVALIFIKATIONER 

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen eller bygg/teknikerfarenhet förvärvad på annat sätt. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare. Det kan med fördel vara som projektledare. Alternativt kommer du från entreprenadsidan som, entreprenadingenjör, platschef, arbetsledare eller förvaltare. Vi söker dig som har ett naturligt och självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har mycket god samarbetsförmåga. Du tar ansvar, gillar utmaningar och utför ditt uppdrag ordningsamt, med god struktur och gillar att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Stor vikt när vi rekryterar kommer läggas vid personliga egenskaper och samsyn med företagets värdegrund. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst. 

Övrig information

 • Startdatum: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Malmö, resor förekommer inom regionen

 • Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projekt- och Underhållschef Dan Mårtensson på e-post dan.martensson@victoriapark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-10-27

Ansök nu