Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare eftermarknad till K-Fastigheter, Stockholm

K-Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 3 450 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ca 1 800 lägenheter i pågående produktion. Vi är inklusive dotterbolag cirka 700 medarbetare. Huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

K-Fastigheter expanderar och utökar nu med en projektledare för vår eftermarknad i region öst.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare för eftermarknad ansvarar du för garantiärenden inom regionen. Du tar emot felanmälningar inom ramen för garantier och har löpande dialoger med förvaltaren för att planera in och åtgärda felen hos hyresgästerna. Du ansvarar för att hålla dialogen med hyresgästerna genom hela garantiärendet.

I arbetsuppgifterna ingår det att själv åtgärda felanmälningar av lättare karaktär, samt att kontakta, boka in och följa upp entreprenörer vid behov.

Du kommer att vara en del av ett team bestående av projektledare, inköpare och entreprenadingenjörer. Du rapporterar till Regionchef öst. Arbetet kommer att innebära resor inom regionen.

Din profil
Vi letar efter dig med en gymnasial utbildning inom bygg eller annan likvärdig utbildning. Har du en examen från yrkeshögskola eller liknande är det meriterande.

För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat något år i en arbetsledande roll eller likvärdig roll inom produktion (bygg). Du är van vid att planera arbeten och arbeta serviceinriktat med åtgärder. Du har grundläggande kunskaper inom AMA och entreprenadjuridikens standardkontrakt. Det är meriterande om du har BAS-P/BAS-U.

För att trivas i rollen tror vi att du är en god kommunikatör som har förmågan att leda dig själv och andra genom proaktivt planerande. Vi tror att du är van vid att planera och samordna andra inom utsatta tider. Vi tror också att du har erfarenheten och intresset för att åtgärda felanmälningar hos hyresgäster samt att du kan administrera dina ärenden från mottagande till åtgärd.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Stockholm. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningarna löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 december 2022.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Johan Into Matsson johan.into@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Publicerad 2022-11-22

Ansök nu