Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare, Capital Markets till Colliers

Colliers, Göteborg

Ansök nu

Är du en driven projektledare med vana i fastighetsbranschen som trivs i försäljningsrollen? Då kan du vara vår blivande kollega!

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en projektledare till affärsområdet Capital Markets med placering i Göteborg. Som projektledare har du ansvar att driva och genomföra fastighets transaktioner eller transaktioner av bolag med fastigheter i. Du kommer att få vara med och driva projekten från idé, marknadsföring, förhandling till själva till-/frånträdet. Inom Capital Markets arbetar vi alltid i team så tjänsten förutsätter att du tycker att detta är engagerande och skapar mervärde.

Bakgrund och egenskaper:
Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet, högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen. Personliga egenskaper vi värderar är förmågan att sälja och nätverka bland kollegor i branschen samt förmågan att vara lyhörd och innovativ för att leverera rätt lösningar till våra kunder. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning, varför stresstålighet är en fördel.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet och fastighetsverktyg såsom Datscha m.m.

Vi tror att rätt person:

  • är en lagspelare som gillar samarbeten

  • är driven och engagerad

  • är serviceminded

  • trivs i försäljningsrollen

Vi erbjuder:
En spännande roll i ett globalt företag som befinner sig i en expansionsfas i Sverige. Colliers erbjuder en rolig arbetsplats med god sammanhållning och härliga kollegor. På vårt centrala kontor i Göteborg sitter cirka 10 medarbetare.

Om Colliers:
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 68 länder och våra två svenska kontor ligger i Stockholm och Göteborg. I Sverige är vi drygt 30 medarbetare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder Capital Markets (Transaktionsrådgivning), Leasing (Uthyrning), Corporate Solutions (Hyresgästrepresentation) samt Valuation.

På Colliers uppmuntrar vi våra medarbetare att:

  • Vara entreprenöriella, för att överträffa förväntningar.

  • Samarbeta, för att uppnå exceptionella resultat.

  • Bygga relationer, för att leverera bestående värden.

  • Vara experter, för att leda vår bransch framåt.

  • Göra det rätta, för våra kunder, medarbetare och för vår omgivning.

Läs mer om Colliers på www.colliers.se

Ansökan
Maila personligt brev och CV till: jobb@colliers.se. Skriv i ”Projektledare Capital Markets” ämnesraden. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Placeringsort: Göteborg

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Joachim Svedberg
Acting Head of Capital Markets Sweden
0702 62 26 06
Joachim.Svedberg@colliers.com

Tobias Magnussen
Head of Capital Markets Stockholm
0735 07 51 58
Tobias.Magnussen@colliers.com

Publicerad 2020-09-15

Ansök nu