Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare - bygg till Stockholms studentbostäder

Stockholms studentbostäder, Stockholm

Ansök nu

Stockholms studentbostäder grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Idag är vi störst på studentbostäder i Sverige och vi fortsätter att bygga fler bostäder – för vi vill ge plats för ännu fler studenter!

Vad sägs om att bidra till utveckling av bostäder för studenter i Stockholm? Ett stimulerande och engagerande jobb, att skapa attraktiva hem som är en plats för utveckling, gemenskap och trygghet. Vi är inne i ett expansivt skede där vi räknar med att bygga 200–300 nya studentbostäder per år. Förutom ambitionen att tillskapa nya bostäder så pågår ett antal förädling/ombyggnadsprojekt där vi utifrån studenternas önskemål omvandlar korridorsrum till mindre lägenheter.

Om tjänsten

Som projektledare kommer du att ingå i både större och mindre projekt och du ansvarar för att leda och samordna dina projekt under genomförandefasen mot uppställda mål, tids- och kostnadsramar, tekniska direktiv samt interna styrdokument. Du leder utredningar, projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag samt handlar upp projektörer och entreprenörer Du arbetar nära och har en tät dialog med förvaltare, konsulter och entreprenörer och du ingår i en grupp med kunniga kollegor inom projektledning, teknik och projektupphandling.

Är det här du?

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande samt har 3–5 års erfarenhet av att driva projekt under affärsmässiga förhållanden och som är bekant med byggprocessens alla skeden.

Vidare har du:

  • Erfarenhet av projektledning från ombyggnad- och nyproduktion i genomförandefasen

  • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning

  • God förmåga att planera och dokumentera

  • Kunskaper i entrepenadjuridik

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för rollen. Vi söker dig med personlig drivkraft, en lagspelare som gillar att ta eget ansvar. Din personlighet sprider positiv energi och du är bra på att kommunicera och har lätt för att skapa kontakter och bygga goda relationer. Vidare planerar du ditt arbete på ett effektivt sätt och drivs av att arbeta med olika typer av projekt. Du har även lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Om oss

Vi har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige. Vi siktar högt i enlighet med vår vision: ”Med attraktiva hem för studenter skapar vi framtid”. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation med uppdraget att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en intensiv utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens fler än 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren med mål om att bygga minst 2 000 nya studentbostäder i en takt om cirka 200 per år. Just nu pågår en utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget, där vi ska skapa cirka 800 nya studentbostäder.

Vi erbjuder

Hos Stockholms studentbostäder präglas företagskulturen av öppenhet och hjälpsamhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar förändring och utveckling då det är en drivkraft för oss. Som en i laget vågar vi lova dig en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor där studenten alltid är i fokus. Här får du en varierande arbetsvardag, du får agera och tänka strategiskt men att du också går från ord till handling är lika viktigt som självklart för oss. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Projektchef Björn Ribbhagen 08-458 10 56, bjorn.ribbhagen@sssb.se eller HR konsult Anna-Lena Lehto 070- 824 89 04, anna-lena.lehto@sssb.se.

Din ansökan registrerar du på https://karriar.sssb.se/ senast den 30 september.

Publicerad 2020-09-09

Ansök nu