Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare Bostadsutveckling till Besqab, Stockholm

Besqab Projekt & Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Motiveras du av att ha totalansvar för ditt bostadsprojekt och leda ditt team hela vägen från planering och projektering till genomförande och uppföljning? På Besqab ges du möjlighet att vara med och göra verklig skillnad varje dag med fullt stöd av erfarna kollegor som redan finns på plats.
Här präglas projekten av ett stort personligt engagemang och behöver nu förstärkas med en erfaren Projektledare inom bostadsutveckling.
Vill du vara med på resan?

Om tjänsten        
Besqab är samhällsbyggaren med framåtriktning som bildades för mer än 30 år sedan och som sedan 2014 är börsnoterade. Nyligen offentliggjordes nya målsättningar med ambitionen att växa; dels genom att utveckla kärnverksamheten – bostadsutveckling –, dels genom att bredda och utveckla nya affärsområden inom förvaltning av egenutvecklade hyresrätter, vårdboenden och andra samhällsfastigheter.

I rollen som Projektledare har du ett totalansvar för bostadsprojekt där du är delaktig i hela processen genom samordning och ledning av projektet från planering och projektering till genomförande och uppföljning. Besqab driver produktionen själva men arbetar med delad entreprenad där du kommer att arbeta teambaserat och i nära samarbete med Besqabs platschefer och arbetsledare. Oavsett projektets storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

I rollen ingår ansvar för bland annat:

 • Projektutformning i tidigt skede

 • Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer

 • Myndighetskontakter

 • Upphandling och kalkylarbete

 • Budget och tidsplan

 • Kalkyler och ekonomisk plan för Brf

 • Försäljningsarbete

 • Att leda ditt team mot uppsatta mål

På Besqab finns den familjära känslan från ett mindre företag bevarad. Det märks tydligast på hur de anställda ställer upp för varandra. Arbetsklimatet är gott med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Det märks också på att det finns en gemenskap där man gärna har roligt tillsammans även utanför jobbet. Det är till exempel många som passar på att träna tillsammans på lunchen eller stannar för en after work på vägen hem.
Besqab är ett företag som värnar sina medarbetares hälsa. Därför erbjuds du som anställd generösa friskvårdsförmåner, företagshälsovård med hälsoundersökningar och sjukförsäkring.

Är det här du?                                                                                                                                 
Vi söker dig med minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet från produktion av flerfamiljshus. Du har antagligen jobbat som projektledare eller projekteringsledare (och då haft ansvar för -och säkerställt projektets framdrift).

Vidare har du:

 • Erfarenheter både från mindre och stora, komplexa bostadsprojekt

 • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning

 • God förmåga att planera och dokumentera

 • Erfarenhet av entreprenadinköp

 • Erfarenhet av och intresse för ledarskap

Vi tror att du har civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, samhällsbyggnad eller en treårig utbildning som högskoleingenjör. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad, social och kommunikativ. Framför allt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären, kvalitet och nöjda kunder främst.
                                           
Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-04-30

Ansök nu