torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Project Manager till Parmaco, Stockholm

Parmaco, Stockholm

Ansök nu

PARMACO SÖKER PROJECT MANAGER

Drömmer du om att göra skillnad? Vill du vara med och bygga ett mer hållbart samhälle? Är du kundorienterad och har erfarenhet av att arbeta med projektledning inom bygg? Trivs du i en snabbfotad och kreativ miljö? Då hoppas vi att du fortsätter läsa!

Parmaco fortsätter sin storsatsning i Sverige och söker nu en Project Manager till Stockholm!

Bakgrund

Parmaco är ett snabbt växande företag inom den modulära byggbranschen. Vi erbjuder och hyr ut premiumlokaler anpassade för lärande, jobb, omsorg, boende samt försvar.  

Våra dynamiska byggnader är flexibla, hållbara och skräddarsydda efter våra kunders unika behov. Lokalerna kan öka såväl som minska i storlek efter behov samt flyttas och återanvändas över tid. Med verksamhet i flera länder och branschledande i Finland samt över 30 års erfarenhet levererar Parmaco byggnader av hög kvalitet för att möta specifika kundkrav. 

Nuläge & framtid

Vi befinner oss i stark tillväxt i Sverige med målet att inom fyra år fyrdubbla vår omsättning. Vi ska växa organiskt genom utveckling och med stort kund- och hållbarhetsfokus.

Vi kan klä det i fina ord, men egentligen är det rätt enkelt: Framtiden är föränderlig med allt vad det innebär. Vårt premium-koncept är anpassat därefter. Vi har arbetat i trettio år, miljontals ackumulerade arbetstimmar med att förädla ett hållbart långsiktigt sätt att bygga, oavsett hyresperiod. Vi tror lösningarna kommer att fungera som katalysator och med tiden förändra hur Sverige ser på byggande. Vi hoppas du vill följa med oss på vår resa!

Tjänsten

I rollen som Project Manager kommer du ansvara för att driva och genomföra projekt. Ditt primära ansvar är att säkerställa att alla faser av ett projekt, från initiering till avslut, utförs enligt de uppsatta målen. Med ditt ansvar gentemot kunden samordnar och kommunicerar du med interna och externa intressenter för att leverera ett framgångsrikt projektutfall.

I rollen kommer du primärt att arbeta inom din region, mälardalen/norr, men det förekommer även projekt och resor i andra delar av landet. Tjänsten utgår från våra nya lokaler i Hammarby Sjöstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende ekonomi, tid, omfattning och kvalitet

  • Genomföra projektplanering, övervakning och styrning

  • Kalkyl och anbud, inköp, och koordinering av underleverantörer, konsulter och externa samarbetspartners

  • Säkerställa att projektet uppfyller juridiska och kontraktuella förpliktelser

  • Underhålla en kontinuerlig dialog med kunden och rapportera projektets framsteg

  • Hantera kommunikationen mellan alla projektintressenter

  • Identifiera och hantera potentiella risker i projektet

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med relevant utbildning inom bygg och anläggning eller motsvarande kunskap erhållen genom arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet från en tidigare projektledande befattning. Vi ser att du har god kunskap om projektprocessen från initiering till överlämning, ekonomisk uppföljning av projekt samt erfarenhet av inköp, upphandling och kalkylering.

Vidare har du god kunskap kring entreprenad- och konsulträtt samt erfarenhet av att arbeta i en kundorienterad roll. Med bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att självständigt driva parallella projekt med goda resultat. Då engelska är koncernspråk ser vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med prefabricering eller modulärt byggande samt kunskap om moderna projektledningsverktyg och metoder. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med samhällsfastigheter ses även det som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som är en trygg lagspelare. Du har ett affärsmässigt driv och ett genuint intresse för att bidra till Parmacos utveckling. I ditt dagliga arbete är du pådrivande och strukturerad och kan väga olika intressen mot varandra för att se till helheten.

Givetvis har du även en god känsla för service och kvalitet. Dina framgångsfaktorer är att du är lösningsorienterad och analytisk med en förmåga, att i samarbete med andra, driva dina projekt framåt.

Då Parmaco är i en uppbyggnadsfas i Sverige ser vi också att du är nyfiken och inte räds att all struktur inte finns på plats ännu. Hos oss får du möjlighet att påverka och bygga upp från starten!

Vi erbjuder dig

Parmaco erbjuder dig en trygg och stabil arbetsplats med finansiellt starka ägare som värnar om dig som medarbetare. Här ges du frihet under ansvar att på ett självständigt sätt styra ditt arbete med stöd från kollegor i en avslappnad atmosfär.

Hos oss får du vara med och sätta din prägel och påverka din roll i en snabbväxande sektor och i ett bolag i tillväxt.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Parmaco med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 6 oktober 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michaela Axelsson på michaela.axelsson@realcompetence.se

Om Parmaco

Inom koncernen arbetar idag cirka 250 personer och i den svenska organisationen ett 20-tal personer med olika uppgifter inom bland annat produktion, design, planering, försäljning och administration. Vi är en uppskattad, eftertraktad och pålitlig samarbetspartner och vår expertis ger också våra kunder ekonomiska fördelar.

Parmaco är en marknadsledande och samhällsviktig aktör inom uthyrning av flexibla byggnader som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Vi bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för en rad sektorer, inklusive offentliga byggnader, skolor, sjukvårdsinrättningar och kontorslokaler.

Med verksamhet i flera länder och över 30 års erfarenhet levererar Parmaco byggnader av hög kvalitet för att möta specifika kundkrav. 

Publicerad 2023-09-12

Ansök nu