Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Platschef till Metrolit Byggnads AB

Metrolit Service AB, Stockholm

Ansök nu

Trivs du som bäst i mötet och i dialogen med andra, är du en sann lagspelare som motiveras av att göra det lilla extra? Har du tidigare erfarenhet från rollen som Platschef och lockas av möjligheten att vara med på resan med målet att bli Mälardalens ledande byggföretag?

Metrolit Byggnads utökar nu med ytterligare en platschef, missa inte chansen att bli del av ett vinnande team! 

Om tjänsten
Metrolit Byggnads arbetar med större ROT-projekt inom ett flertal olika segment där samhällsfastigheter, kommersiella projekt samt stambyten står för merparten av uppdragen. Beroende på din bakgrund och erfarenhet men också önskemål kommer du att arbeta i något av dessa uppdrag. Gemensamt för dem alla är att det krävs fast platsledning och att de genomförs med ett stort engagemang.  

Som Platschef får du ett brett ansvar och är den som säkerställer att projektet genomförs enligt kontrakt, med rätt kvalitet, produktivitet och i enlighet med interna riktlinjer och branschregler. Du ansvarar för att rätt produktionsteknik används och för att arbetsberedningar upprättas. I nära samarbete med övriga projektmedlemmar säkrar ni projektets framdrift med fokus på säkerhet, arbetsmiljö, effektivitet och i slutändan bästa möjliga ekonomiska utfall.

I rollen ingår ansvar för:

  • Att upprätthålla en god dialog och samarbete med både kund såsom UE

  • Projektets ekonomi och tidplan

  • Styrning av egen personal och underentreprenörer

  • Inköp och kalkyl

  • Säkerställa att lagar, avtal och företagets policys efterlevs i projekten

  • Projektadministration

Tjänsten utgår från huvudkontoret vid Solna strand även om du till största del kommer att ha din placering ute på ditt projekt. Metrolit Byggnads genomsyras av en framåtanda, en trivsam stämning där du snabbt blir en i gruppen och en kultur som präglas av worklife balance.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll där du troligen arbetat som Platschef för större ROT-projekt och skaffat dig en hög byggteknisk kompetens i kombination med att du är självgående i rollen. Du har i tidigare projekt visat på stor framgång, både vad gäller att hålla tidsplan, sett till ekonomiskt resultat och givetvis en nöjd kund. Vi vill att du har goda kunskaper i excel, word och system såsom byggsamordnaren eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom YH eller liknande, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete.

B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som får energi av mötet och i samverkan med andra människor. Du har mycket goda ledaregenskaper i kombination med en både hög kommunikativ och administrativ förmåga. Vidare är du förtroendeingivande, har lätt för att fatta beslut och har en god affärsförståelse.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Metrolit Byggnads med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

___

Metrolit är en expansiv och framgångsrik koncern inom Bygg. Vi är verksamma inom ROT (renovering, ombyggnad och tillbyggnad) och Service i Stockholm och Mälardalen. Koncernen består idag av 7 bolag vilka tillsammans omfattar ca 150 anställda och en omsättning på 800 MSEK.

Metrolit fortsätter sin tillväxtresa dels genom organisk tillväxt, dels genom förvärv. Vi har lång erfarenhet i branschen och ett historiskt starkt resultat. När vi nu fortsätter att utvecklas och växa söker vi fler drivna kollegor/alt engagerad platschef. Tycker du om att arbeta nära besluten och ta ett stort eget ansvar samtidigt som du utvecklas? Trivs du i en entreprenörsdriven organisation med ambitiösa kollegor?

Publicerad 2021-06-18

Ansök nu