Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Operativ chef till Cemi

Cemi, Stockholm

Ansök nu

Operativ chef till bolag inom fastighetsdrift

Vi söker en operativ chef och vice VD till ett av Stockholms främsta bolag inom fastighetsdrift. Är du en självdriven och entusiasmerande ledare så har vi rollen för dig!

Om oss
Cemi är ett av Stockholms främsta bolag inom fastighetsdrift och förvaltning. Vi erbjuder också tjänster inom entreprenad, mark & trädgård samt drift av bad och friskvårdsanläggningar. Våra kunder är framför allt kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Totalt omsätter vi en bit över 150 mkr med våra ca 100 medarbetare. Cemi ingår i Nordens största spelare inom fastighetsservice PHM Group med ca 5000 medarbetare och omsättning om ca 5 mdr SEK.

Om rollen
I rollen som Operativ chef och vice VD på Cemi ansvarar du för den operativa driften inom samtliga avdelningar och agerar VDs högra hand i samtliga frågor. Du har det övergripande kundansvaret i samtliga våra uppdrag, samt personalansvaret mot alla avdelningschefer. Naturligtvis ingår du i företagets ledningsgrupp som en viktig kugge.

Cemi befinner sig i en utvecklingsfas med höga ambitioner och målsättningar på att växa både omsättning och lönsamhet under de kommande 3-4 åren. Din roll på denna resa blir att säkra en effektiv och välfungerande drift i den dagliga verksamheten, öka fokus på strategiskt utvalda kundgrupper, samt även bidra med att vinna nya affärer.

Om dig
Stor vikt läggs på personlighet och tidigare erfarenheter av leverans mot högt uppsatta mål – egenskaper som hög drivkraft, ett motiverande och involverade ledarskap samt pragmatism är väldigt viktiga för oss. Du behöver ha bakgrund av ledande position med både resultatansvar och personalansvar. Goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet är meriterande. Då vi är del av en nordisk koncern behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Vad vi erbjuder
I rollen som operativ chef och vice VD erbjuds du förutom stora utmaningar och tydliga mål också stora möjligheter. Förutom en konkurrenskraftig lön och bilförmån finns också personliga incitament i form av optionsmöjligheter.

Låter denna spännande roll intressant? KUL! Urvalet sker löpande under sommaren så ansök redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Publicerad 2022-06-21

Ansök nu