Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Områdeschef till Hembla i Katrineholm

Hembla, Katrineholm

Ansök nu

Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar vi drygt 21 400 lägenheter i Stockholm, Norra Mälardalen, Norrköping och Tranås. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta.

Vi står nu inför ett spännande utvecklingsskede och söker nu en affärsmässig ledare med förmågan att tillsammans med regionchef utveckla verksamheten och motivera och engagera medarbetarna i förvaltningen. Som områdeschef ansvarar du för verksamheten, den finansiella utvecklingen och hyresgästerna. Detta innebär att du har det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet med underhåll, drift och förvaltning av fastigheterna. Allt hänger ihop. För att vi ska kunna generera värde för våra hyresgäster så behöver vi ha koll på samtliga intäkter och kostnader ner till driftsnettonivå. För att uppnå målen i våra områden är det därför viktigt att vara väl förtrogen med vad som kan generera ökande intäkter, och att identifiera och realisera intäktsdrivande åtgärder.

Om du har en passande profil och vill vara med på en spännande och utvecklande resa tillsammans med oss i Katrineholm så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Följ länken nedan och ansök via vår hemsida.

Publicerad 2020-06-10

Ansök nu