Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Områdeschef Katrineholm

Hembla, Katrineholm

Ansök nu

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar vi drygt 21 400 lägenheter i Stockholm, Mälardalen, Norrköping och Tranås. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta.

På uppdrag av Hembla söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en erfaren person till rollen som områdeschef i Katrineholm. Hembla står nu inför ett spännande utvecklingsskede och söker därför affärsmässiga ledare med förmågan att tillsammans med våra regionchefer utveckla verksamheten och motivera och engagera medarbetarna i förvaltningen.

VI ERBJUDER
Som områdeschef ansvarar du för verksamheten, den finansiella utvecklingen och hyresgästerna. Detta innebär att du har det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet med underhåll, drift och förvaltning av fastigheterna. Allt hänger ihop. För att vi ska kunna generera värde för våra hyresgäster behöver vi ha koll på samtliga intäkter och kostnader ner till driftsnettonivå. För att uppnå målen i våra områden är det därför viktigt att vara väl förtrogen med vad som kan generera ökade intäkter, och att identifiera och realisera intäktsdrivande åtgärder.

 • OM TJÄNSTEN
  Ekonomiskt ansvarig för samtliga intäkter och kostnader ner till driftsnettonivå.

 • Ansvara för arbete med budget, affärsplan och prognoser.

 • Övergripande personalansvar.

 • Aktivt identifiera investeringar och affärsmöjligheter samt förverkliga beslutade projekt

 • Upprätta underhållsplaner.

 • Utveckla förvaltningsfilosofin där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig ingrediens.

 • Skapa god dialog genom regelbundna möten och exempelvis rundvandring med lokala hyresgästföreningen.

 • Vara delaktig i förhandlingar med hyresgästföreningen, i förekommande fall årlig förhandling och tilläggsförhandlingar, tillsammans med hyresförhandlingschefen.

 • Ansvara för upphandlingar av till exempel entreprenörer, agera beställare och driva förhandlingar som väger nytta och kvalitet mot kostnad på ett effektivt och professionellt sätt.

 • Agera som förebild och representera Hembla.

 • KVALIFIKATIONER
  Eftergymnasial utbildning inom förvaltning alternativt avslutad gymnasieutbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

 • Några års erfarenhet av att ha arbetat med förvaltning av bostadsfastigheter.

 • Erfarenhet av att agera som beställare och hantera leverantörer professionellt.

 • Kunskap om, och erfarenhet av, arbete med budget och prognoser.

 • Kunskap om hyressättningssystem.

 • Goda kunskaper i officepaketet, utmärkta excelkunskaper i synnerhet.

I den utvecklingsfas vi står inför kommer din roll som ledare vara avgörande för hur vi skapar värde i vår förvaltning, för såväl medarbetare som hyresgäster. Som person har du därför förmågan att se helheten samtidigt som du skapar förtroende för dina medarbetare genom ditt affärsmässiga driv och lösningsfokuserade ledarskap.

Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidater.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-26 47 50 eller Ira Isaksson, ira@isakssonrekrytering.se, 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Hembla.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-07-06

Ansök nu