Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ombyggnadssamordnare till Rikshem, Luleå/Umeå

Rikshem, Luleå/Umeå

Ansök nu

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu till vår projektavdelning en ombyggnadssamordnare till Luleå och Umeå med arbetsplats på någon av orterna.

Din roll

Som ombyggnadssamordnare är du hyresgästernas huvudsakliga kontaktperson under ombyggnad och renovering. Arbetet innebär tät och kontinuerlig kontakt med hyresgäster. I rollen ingår det bland annat att hantera hyresgästernas val och behov under ombyggnad och renovering. Du ingår i projektteamet med representanter från både förvaltning- och projektutveckling där du även fungerar som länk mellan projekt och hyresgäster. Ni arbetar tillsammans i flera parallella projekt, såväl större som mindre, i befintligt fastighetsbestånd. Resor förekommer i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och kundbemötande. Erfarenhet inom en roll som ombyggnadssamordnare eller motsvarande är meriterande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du drivs av att arbeta med projekt och mot tydliga mål samtidigt som du är strukturerad och van att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du föredra att ha en koordinerande roll med breda kontaktytor. I rollen krävs goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har gått en SABO-kurs inom ombyggnationssamordning eller har en utbildning eller arbetserfarenhet inom bygg- och fastighet.

Som person tror vi att du kan bidra med ett driv och engagemang samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service och en hög tillgänglighet gentemot externa hyresgäster, behöver du intresse och förståelse för hyresgäster behov och ett utpräglat sinne för service och kommunikation. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv och utveckling av rollen, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Intervjuer sker löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad 2022-09-19

Ansök nu