Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Nyproduktionsförvaltare till Heimstaden i Stockholm

Heimstaden, Stockholm

Ansök nu

Heimstaden växer och söker nu en utåtriktad och social person till tjänsten som Nyproduktionsförvaltare med placering i Stockholm. Vi söker dig som kan fastigheter, har tidigare erfarenhet av projektledning och som trivs på en arbetsplats där det alltid är full fart framåt. Heimstaden är ett av Europas ledande och mest expansiva fastighetsbolag med ett omfattande bostadsbestånd i tio länder runt om i Europa. Vi är ett bolag med en hög tillväxt både organiskt och genom förvärv som många gånger lägger rälsen medan vi kör.

Låter det som ett jobb för dig? Läs vidare nedan och sök redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kommer att bli del av ett fantastiskt team hos ett bolag som befinner sig på en stark tillväxtresa. Du kommer att vara länken mellan nyproduktion och förvaltning och agera bollplank i förvaltningsfrågor som berör nyproduktionsprojekt. Du kommer att tilldelas en projektportfölj som du ansvarar för. Du kommer utgå från kontoret på Kungsgatan i centrala Stockholm. Tjänsten innebär cirka 1–2 resdagar i veckan, inom Sverige.

Vidare kommer du få möjligheten att arbeta självständigt och vara med och utforma tjänsten som Nyproduktionsförvaltare baserat på tidigare erfarenheter. Du kommer även vara med och utveckla det interna arbetet genom att driva egna frågor kopplat till energi, digitalisering och hållbarhet. Du kommer att vara med och bygga vår framtida resa och vara en värdefull pusselbit för Heimstadens fortsatta framgång!

Vilka är dina arbetsuppgifter?

 • Sammanhållande länk mellan nyproduktion och förvaltning

 • Samordna överlämning av fastighet från nyproduktion till förvaltning

 • Bollplank till projektledare i förvaltningsfrågor avseende nyproduktionsprojekt

 • Med vid projekt- och överlämningsmöten av nyproduktionsprojekt

 • Avlastning för sittande förvaltning vid nyproduktionsprojekt

 • Vara en drivande del i uthyrnings- och inflyttningsfasen och återkoppla samt fånga upp frågor från våra kunder

 • Driva frågor gentemot entreprenör vid eftermarknadsproblem

 • Erfarenhetsöverföring till nyproduktionsgruppen för att förbättra produkten över tid

 • Ansvara för kontakt med och information till kunder, entreprenörer, konsulter och myndigheter i samband med nyproduktionsprojekt

För att lyckas i rollen som Nyproduktionsförvaltare behöver du ha följande kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning inom projektledning eller fastighetsrelaterat ämne

 • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom fastighet/bygg

 • Kunskap om fastighetsenergi, bygglagstiftning, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning

 • Erfarenhet av uthyrning i nyproduktionsprojekt och därtill relaterade frågor (t.ex. hemsidor, fastighetssystem, postboxar, smarta hem m.m.)

 • God allmän fastighetstekniskkompetens

 • Erfarenhet av att vara samordningsansvarig i projekt

 • B-körkort

 • Mycket goda IT-kunskaper (erfarenhet från att arbeta i Vitec är meriterande)

Vidare ser vi det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tillväxtbolag, gärna inom fastighet.

Vem är du som person?

Till rollen som Nyproduktionsförvaltare söker vi framförallt dig som är en entreprenöriell, kommunikativ och social person som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att få bli en viktig medlem i teamet. Du har en fallenhet för att prata och skapa relationer med olika typer av människor och har en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Du är en god kommunikatör som har förmågan att stödja andra på ett pedagogiskt sätt. Vi ser det även som självklart att du delar Heimstadens värderingar Care, Dare, Share. Mer om detta och vad Heimstadens medarbetare tycker om att jobba på just Heimstaden, kan du läsa här: https://heimstaden.com/se/jobba-har/.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Heimstaden:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Heimstaden. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson på telefonnummer: 070-485 75 59 eller via e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-10-11

Ansök nu