Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Nätverkstekniker till Huge Bostäder

Huge Bostäder AB, Stockholm

Ansök nu

Vi söker en Tjänsteansvarig inom Nätverk/Kommunikation IT-säkerhet, skrivare

Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar cirka 8000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Läs mer om Huge Bostäder på vår hemsida huge.se.

Huge Bostäder tar ytterligare ett kliv i digitaliseringen och fortsätter utveckla våra lösningar och nätverk, det gäller både tjänster mot våra hyresgäster, fastigheter och stödet för våra interna tjänster. Vi utökar vår IT & digitalisering med ytterligare en kollega.

I denna roll gäller det att lyfta perspektivet, se en långsiktighet och därifrån arbeta planerande och förebyggande tillsammans med våra trevliga kollegor/verksamheten och leverantörer. I arbetet ingår design, ändringshantering/implementeringen, leda felsökning/problemlösning och utvecklingen av tjänsteområdet Nätverk och säkerhet, skrivare, du kommer också vara systemansvarig för våra inpasseringssystem som är idag RCO och Aptus där ett utvecklingsarbete planeras.

I rollen agera kravställare/beställare mot leverantören, du deltar i planering, tekniskrådgivning, kravställare i upphandlingar och i införanden av olika typer av nätverk, kameraövervakning och säkerhetsrelaterade projekt runt om kring och i våra fastigheter, kommersiella lokaler och kontor. I din roll ingår uppföljning, leverantörsmöten även support, regelbundet hantera drift och underhållsrelaterade ärenden ingår.

Vad söker vi hos dig?

Du är en strukturerad person som är bra på att sätta upp mål och planera ditt arbete. Du ser IT som en affärspartner till verksamheten och drivs av att omsätta dess behov till konkreta initiativ. Du gillar att hålla dig uppdaterad kring den tekniska utvecklingen inom området Nätverk och säkerhetsområdet du har förmågan att förmedla vårt behov till interna och externa parter. Du gillar att vara med och driva förändring och är du även bekväm med att kavla upp ärmarna med tekniska detaljerna någon gång ibland, Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med en rad olika intressenter, allt ifrån ditt eget team och nyckelpersoner runt om i våra bolag till olika Outsourcingpartners.

För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • Minst 7 års erfarenhet inom området

  • Hög kompetens inom området

  • Erfarenhet från en teknisk systemförvaltarroll eller liknande

  • Teknisk förståelse för olika nätverks- och IT-säkerhetstjänster

  • Generellt säkerhetstänk i dagliga arbetet

  • Har god analytisk förmåga och är initiativtagande.

  • Har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta både självständigt och i team.

  • Har mod och engagemang i kombination med en positiv livssyn och social kompetens

Övriga kunskaper, utbildningar och certifieringar inom Nätverk och även cybersäkerhet är likväl meriterande.

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, IT chef Roger Karvonen på mejl roger.karvonen@huge.se.

Sista ansökningsdag 2022-07-31

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2022-06-21

Ansök nu