Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Marknadsområdeschef för kunds räkning

Real competence, Stockholm

Ansök nu

MARKNADSOMRÅDESCHEF FÖR KUNDS RÄKNING

Drivs du av utveckling och långsiktiga relationer? Är du en naturlig ledare med ett kommersiellt sinne? Vill du arbeta inom ett bolag, präglat av stort engagemang, entreprenörs- och affärsmannaskap samt korta beslutsvägar? Då tycker vi definitivt att du ska läsa vidare!

Bakgrund

Vår kund är ett privat och långsiktigt fastighetsbolag med kommersiella fastigheter. För deras räkning söker vi en drivande och affärsorienterad marknadsområdeschef för att leda förvaltnings-och utvecklingsarbete inom marknadsområdet. Rollen är bred och du har ett resultatansvar för din fastighetsportfölj och ett nära samarbete med olika kontaktytor, internt såväl som externt.

Tjänsten

Som Marknadsområdeschef är ditt uppdrag att säkerställa stabila kassaflöden genom att leverera effektiv förvaltning utifrån marknadsområdets och bolagets behov. Du rör dig mellan strategiskt och operativt arbete. Rollen innebär att vara kundnära, fånga upp affären och titta på utvecklingsmöjligheter. Detta i nära samarbete med förvaltningsteamet och övriga kollegor inom bolaget. Att ta beslut är en del av vardagen och kommersiellt tänkande är nyckel till framgång. Ditt genuina intresse för fastigheter, utveckling och innovation gör dig till en naturlig katalysator i att driva utvecklingen inom marknadsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Totalt resultatansvar för fastighetsbeståndet inom marknadsområdet

  • Personalansvar för förvaltare

  • Leverera enligt uppsatta mål och nyckeltal 

  • Initiera, driva och samordna affärsmöjligheter

  • Utveckla arbetssätt så att effektivitet och kvalitet upprätthålls i förvaltningsarbetet

  • Utveckla kontakter med hyresgäster, kommuner, samarbetspartners och andra marknadsaktörer

  • Aktivt samarbeta med kollegor inom bolaget 

  • Ansvar för förvaltningen av egna fastigheter inom marknadsområdet  

I denna tjänst utgår du från vår kunds kontor i Stockholm.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har bred erfarenhet inom asset management, kommersiell fastighetsförvaltning eller liknande där du har haft roller med resultatansvar. Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av beställarfunktionen. Vi ser också att du har tidigare ledarerfarenhet, antingen formell eller informell. Erfarenhet av detaljhandel och fastighetstutveckling är starkt meriterande för denna tjänst. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att självständigt ansvara för och leda ditt uppdrag.

Personliga egenskaper

För denna roll söker vi en person som har ett affärsmässigt driv och ett gediget intresse för förvaltning, utveckling och långsiktiga relationer. Som person är du trygg i dig själv och har ett prestigelöst förhållningssätt. I ditt ledarskap skapar du en positiv arbetsmiljö som präglas av nytänkande, engagemang och öppenhet. Övrigt som är kännetecknande för dig som person är att du är exekutiv, kommunikativ och en lyhörd relationsbyggare.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med stort eget ansvar i en expansiv, solid och värderingsstyrd organisation. Då bolaget befinner sig i en expansiv fas, finns det stora möjligheter att påverka din roll och sätta din prägel i bolagets utveckling.

För mer information och ansökan

Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz Mortazavi på farnaz.mortazavi@realcompetence.se

Om Real Competence

Real Competence affärsidé är rekrytering, inhyrning och rådgivning till fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen. Bolaget startades år 2000 och våra medarbetare har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och inom kompetensförsörjningsfrågor. Våra uppdragsgivare är både stora och små företag inom branschen – banker, institutioner, fastighets- och konsultbolag, byggbolag samt offentliga förvaltningar. Kännetecknande för Real Competence är långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer vilka bygger på ett etiskt förhållningssätt i arbetet. Många av våra uppdragsgivare följer oss sedan starten. Läs mer på www.realcompetence.se

Publicerad 2020-11-04

Ansök nu