Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Marknadsområdeschef Byggkonstruktion till AFRY

AFRY, Linköping, Örebro, Västerås, Solna, Eskilstuna, Norrköping, Stockholm

Ansök nu

Om jobbet

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vårt affärsområde Buildings är med över 1200 medarbetare en av fastighetssektorns största aktörer i Sverige. Vi skapar hållbara, fastighetsrelaterade projekterings- och ingenjörslösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industrier.

Våra uppdrag finns i alla skeden - från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering. Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, sjukhus samt kommersiella och offentliga byggnader.

Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter, kommer du arbeta framtidsorienterat med att utveckla affären, organisationen och lönsamheten samt synliggöra värdet i vårt erbjudande inom byggkonstruktion. Tack vare fokus på tillväxt och etablering på nya orter ser vi många möjligheter och också ljust på framtiden.

Marknadsområdet består idag av 60 medarbetare och ingår i Business Unit East. Du kommer genom direktrapporterande sektions- och gruppchefer samt samverkan med andra delar av företaget leda och utveckla området som geografiskt innefattar Stockholm, Östergötland och delar av Mälardalen. Val av placeringsort är därför flexibelt inom området.

Vem är du?
Du kommer att ha en nyckelroll inom affärsområde Buildings med ett ekonomiskt ansvar för marknadsområdet. Med ett tydligt affärsdriv och resultatfokus tillsammans med ett relationsskapande tillvägagångssätt skapar din framgång. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och trivs med att dela din kunskap och främja dina medarbetares utveckling - både som specialister och ledare.

Du har mångårig erfarenhet av att leda specialister och även gärna andra i chefsbefattning. Vi ser att du har erfarenhet från en affär med försäljning och leverans av kundanpassande lösningar, konsulterfarenhet, marknadskännedom och naturligtvis gedigen kompetens inom byggkonstruktion.

Du har en akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder
AFRY består av 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​ Vi modiga och hängivna lagspelare som ständigt strävar efter att besitta marknadens vassaste kompetens.

Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi flertalet karriärvägar inom AFRY. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor
Stefan Cartling, Business Unit Manager Buildings East
010-505 10 54
Stefan.Cartling@afry.com

Publicerad 2021-03-18

Ansök nu