Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Mark- och exploateringschef till Nykvarns kommun

Nykvarns kommun, Nykvarn

Ansök nu

Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Det här är en central roll inom Nykvarns Kommun där du kommer att ansvara för vårt operativa och strategiska exploateringsarbete. Kommunen har ett relativt stort markinnehav och vår befolkning ökar, enheten för mark och exploatering ansvarar för förvärv och försäljning av fastigheter samt förvaltning av långsiktigt markinnehav.

Arbetsuppgifter

Vi söker en chef som kan driva och utveckla vår verksamhet och till din hjälp har du två medarbetare som är specialister inom området. Vi förväntar oss att du är en ledare som har förmåga att skapa förutsättningar för att alla ska känna att de utvecklas, utmanas och uppskattas.
I din roll har du många kontaktytor där samordningen av markanvändningen sker tillsammans med berörda delar av kommunen. Utöver detta samarbetar du med byggherrar, kunder och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning på minst kandidatnivå, till exempel från lantmätarprogrammet eller motsvarande. I den här rollen behöver du ha flerårig chefserfarenhet med budget- och personalansvar. Vi vill också att du har flera års erfarenhet av exploateringsfrågor och markförvaltning i kommunal verksamhet. I ditt arbete kommer du att skriva avtal och utforma budget, och det är viktigt att du har kunskap inom fastighetsjuridik och ekonomi samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av att driva stora byggprojekt är meriterande.
Givetvis uppfyller du de formella kraven, men dina personliga egenskaper är minst lika viktiga för att lyckas i den här rollen. Det här är ett arbete för dig som är utvecklingsinriktad och som vill arbeta på en strategisk nivå där omvärldsbevakning och helhetssyn är en självklar del i ditt uppdrag. Alla de kontakter du har ditt arbete ställer krav på att du kan skapa och bevara goda relationer. Du är en trygg och ödmjuk ledare med förmåga att skapa delaktighet och engagemang.
Välkommen till en trevlig arbetsplats där du får möjlighet att forma en bra verksamhet tillsammans med oss.

För mer information, ring:

David Schubert, Näringslivschef. Telenr: 08-55501027

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med enligt överenskommelse .
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-08-16

Publicerad 2020-06-09

Ansök nu