Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Lokalprojektledare till enheten Fastighet på Svenska kraftnät, Stockholm

Svenska kraftnät, Stockholm

Ansök nu

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet?

Svenska kraftnät söker en Lokalprojektledare till enheten Fastighet.

För att hantera den höga tillväxttakten drivs inom enheten Fastighet ett program för att ta fram en långsiktig och hållbar lokalförsörjningsstrategi. Strategin kommer att medföra lokalprojekt runt om i landet där Svenska kraftnät både kommer vara hyresgäst och/eller fastighetsägare.
I din roll som Lokalprojektledare kommer du därför att ha en viktig roll i vår tillväxtresa.

Om tjänsten

Som lokalprojektledare kommer du att tillhöra Enheten Fastighet inom Divisionen Gemensamma funktioner. Enheten ansvarar för Svenska kraftnäts lokaler och består av fastighetsförvaltning, fastighetssupport, fysisk säkerhet och lokalstrategi. Då Svenska kraftnät har en hög tillväxttakt så växer också fastighetsverksamheten, både vad avser ansvarsområde men också antal medarbetare vilket medför att processer, instruktioner och arbetsrutiner behöver tas fram och förankras.

För att hantera den höga tillväxttakten drivs inom enheten även ett program för att ta fram en långsiktig och hållbar lokalförsörjningsstrategi. Strategin kommer att medföra lokalprojekt runt om i landet där Svenska kraftnät både kommer vara hyresgäst och/eller fastighetsägare.

Vid sidan av programmet finns det lokalförändringar som behöver genomföras inom ramen för etablerade kontor där Svenska kraftnät är hyresgäst. Denna roll kommer att ansvara för att dessa projekt genomförs och att projektstyrningsmodellen följs fullt ut med god ekonomisk uppföljning.
Projektverktyg finns att tillstå.

Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2022. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Låter det intressant?

Läs mer här;

Lediga tjänster | Svenska kraftnät (svk.se)

Publicerad 2022-07-28

Ansök nu