Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Lokalförvaltare till Fastighetsavdelningen vid Stockholms universitet

Stockholms universitet, Stockholm

Ansök nu

Stockholms universitet är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. År 2020 rankades vi som ett av de 100 bästa universiteten i världen och kvalade stolta in på plats 69. Hos oss är mer än 29 300 studenter, 1 400 doktorander och 5 700 medarbetare verksamma inom våra två områden; natur- och humanvetenskap.

På Fastighetsavdelningen ansvarar vi för den strategiska planeringen av universitetets 300 000 kvm lokalyta och över 600 bostäder, men också för att tillhandahålla de servicefunktioner som behövs för att stödja universitetets kärnverksamhet. Våra ledord är långsiktighet, tydlighet, kompetens och engagemang – något vi strävar efter dagligen. Vi vill vara en förebild och bli bäst i Sverige inom vårt område! På avdelningen arbetar just nu ca 70 engagerade medarbetare med underhåll och pågående projekt, och i sektionen för lokalförsörjning väntar dina nya kollegor! 

Arbetsuppgifter
I rollen som lokalförvaltare ansvarar du självständigt för en varierad mängd uppgifter i samspel med dina kollegor. Du kommer bland annat att agera kontaktperson för fastighetsägare och verksamhet gällande fastighetsrelaterade frågor. Driva lokalanpassningsprojekt. Ansvara för avtal, förlängningar och villkorsändringar etc samt ta fram budget och underhållsplaner, både för förvaltning och projekt.

Gentemot universitetets verksamheter är du expert inom lokalrelaterade ärenden och behjälplig genom att svara på frågor, kravställa och omvandla önskemål till verklighet. Du tar fram underlag för upphandling av inredning, utrustning och konsulter samt budget och tidsplan. Du företräder Stockholms universitet och agerar beställare i lokalprojekt gentemot fastighetsägare, håller berörda verksamheter uppdaterade om pågående process samt ser till att projektplanen efterföljs. Arbetet innebär många kontaktytor – både internt och externt – och du förväntas delta i möten med byggherrar, projektörer och arkitekter såväl som ledning och kollegor internt på avdelningen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer motsvarande och flera års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och förstår vidden av rollen som lokalförvaltare och beställare. Du är van vid att vidareutveckla etablerade fastigheter och arbeta lösningsorienterat. Att du är lyhörd är väsentligt för att lyckas i arbetet och likaså att du har förmågan att se de enkla lösningarna även i komplicerade problem. Du kan tänka långsiktigt, se helheter och synergier, samt få ut maximal effekt inom givna ramar. Genom att arbeta proaktivt och prioritera bland uppgifter kan du prestera även under perioder av högre arbetsbelastning utan att tumma på kvalitet.

Vi tror att du som söker anställningen är handlingskraftig och initiativtagande med ett gott omdöme, personlig styrka och integritet. För att trivas är det viktigt att du är social, utåtriktad samt har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du uppskattar att vara del av ett team. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU, kunskaper om fastighetsjuridik och av ett ett fastighetssystem, t.ex. Faciliate.

Eftersom Fastighetsavdelningen och sektionen är i en utvecklingsfas söker vi dig som är förändringsbenägen och kommer in med en vilja att bidra och engagera dig. Vid urvalet läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av Mathias Bjunér, gruppchef i Sektionen för lokalförsörjning, tfn 070-639 08 56, mathias.bjuner@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Publicerad 2021-04-14

Ansök nu