Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Leasing Manager till Newsec i Stockholm

Newsec - Rekrytering och interimslösningar, Stockholm

Ansök nu

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 2 000 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Leasing Manager som brinner för sitt uppdrag.

Din roll
Som Leasing Manager arbetar du för att på bästa sätt hitta hyresgäster till våra kunders vakanta kontorslokaler. Som Leasing Manager ansvarar du för en proaktiv bearbetning av potentiella hyresgäster och du trivs med att göra affärer och skapa goda relationer. Du ansvarar för att självständigt driva hela uthyrningsprocessen med upprättande av marknadsplaner och bearbetning av aktuella säljkanaler. Du arbetar i nära samarbete med vår förvaltning och projektavdelning. Bygga affärsrelationer, skapa affärer, identifiera affärsmöjligheter och nytänkande är särskilt relevanta för tjänsten.

Ansvarsuppgifter

 • Självständigt kontakta nya koncept/kunder

 • Självständigt genomföra visningar av lokaler

 • Interagera med nätverk och mäklare enligt framtagen policy

 • Ansvara för framtagande och överlämnande av godkänd offert

 • Medverka, tillsammans med förvaltningsorganisationen, vid förhandling med ny hyresgäst

 • Rådgivning till fastighetsägare angående uthyrningsfrågor

 • Agera bollplank i förvaltningsorganisationen avseende hyra, marknad och trender på uthyrningsmarknaden

 • Löpande kontakt med leverantörer inom marknadsföring

 • Kontaktperson för avdelningens CRM system

 • Samordning av teamets marknadsföringsaktiviteter tex lokalmässor

 • Hantering av inkommande sökförfrågningar från Tenant Representation

Din profil
Du är målfokuserad, kommunikativ och tycker om att bygga relationer och har ett utpräglat affärstänk. Du värdesätter dina relationer såväl internt som externt och kan anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har ett högt driv att alltid uppnå bästa möjliga leverans mot kund. Du har förmågan att arbeta med stor självständighet och eget ansvar i dina uthyrningar.

Vi söker dig som har:

 • Arbetat inom fastighetsbranschen

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning

 • Erfarenhet av kommersiell uthyrning eller annan likvärdig erfarenhet

 • Erfarenhet av arbete i en konsultorganisation

 • Goda kunskaper i marknadsföring och digitala verktyg

 • Erfarenhet av försäljningsarbete

 • Förhandlingsvana

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 070-485 75 59. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu