Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Leasing Manager till Colliers

Colliers, Stockholm

Ansök nu

Är du bäst?
Då söker vi Dig som vår nya Leasing Manager Sthlm

Vi söker dig som är Sveriges bästa eller har ambitionen att bli Sveriges bästa fastighetsrådgivare med fokus på uthyrning.

Om oss
Affärsområdet ”leasing & Industrial & Logistics” är ett av fyra affärsområden på Colliers International Sweden AB. Affärsområdets fokus är främst att stötta våra uppdragsgivare med uthyrning av vakanta lokaler. Men vi erbjuder även bland annat projektstöd vid fastighetsutveckling, marknadsanalyser och legal rådgivning, som kan vara viktiga delar för att nå vårt mål med att kontraktera nya hyresgäster. För närvarande är vi totalt 7 personer, som utgår från Stockholm respektive Göteborg. Vi har en hög ambition och räknar med att du kommer bidra till vårt team och vårt företags framgång.

Leasing Manager till Stockholm
Colliers växer och vi behöver bli fler toppresterande medarbetare till vårt affärsområde i Stockholm. Därför söker vi nu 1 Leasing Manager till vårt expertområden ”Kontor”. I rollen som Leasing Manager så ansvarar du för hela uthyrningsprocessen, vilket inkluderar allt från att attrahera uppdragsgivare till att identifiera och säkerställa nya hyresgäster till kontraktsskrivning. Du kommer att ha daglig kontakt med fastighetsägare och hyresgäster och du är en del av Colliers ansikte utåt. Du ansvarar för att säkerställa att fastställda mål nås och att varje affär blir en referens för nästa affär.

Din profil
Du kommer att få en nyckelfunktion på Colliers. Det är du som står för de stora bragderna. För att lyckas i rollen måste du ha ett stort sälj- och kundfokus samt drivas av att göra affärer. Du har förmågan att bygga långsiktiga och professionella kundrelationer och din personlighet inger förtroende. Du har flera års erfarenhet av kommersiell uthyrning samt av hyresförhandlingar. Det är viktigt att du har ett väletablerat och brett kontaktnät mot såväl fastighetsägare som hyresgäster. Du behöver dessutom ha insikt i hyresnivåer, marknadsaktörer och fastighetsbranschen. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift är en självklarhet. Tjänsten kan innebära en del resande.

Om du svarar ”Ja” på nedan beskrivning om dig, då kan du vara rätt för rollen;

  • Ambitiös och resultatinriktad

  • Strukturerad men samtidigt entreprenöriell

  • Initiativrik och självständig

  • Kundorienterad

  • Brinner för fastighetsbranschen och uthyrning

Vi erbjuder
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi sitter i trevliga moderna lokaler på Linnegatan 2, mitt i centrala Stockholm. Anställningsvillkoren inkluderar bland annat marknadsmässig fast lön, bonustillägg, friskvårdsbidrag och ett gäng härliga arbetskamrater.

Ansökan
Maila personligt brev och CV till: jobb@colliers.se. Skriv Leasing Manager i ämnesraden.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Stockholm
Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Mikael Wallner, Head of Leasing & Industrial & Logistics
070 610 82 55
mikael.wallner@colliers.com

Publicerad 2021-01-12

Ansök nu