Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Leasing Manager till Colliers, Göteborg

Colliers, Göteborg

Ansök nu

Är du bäst?
Då söker vi Dig som vår nya Leasing Manager i Göteborg

Vi söker dig som är Sveriges bästa eller har ambitionen att bli Sveriges bästa fastighetsrådgivare med fokus på uthyrning av kontor / Industri & Logistik.

Om oss
Affärsområdet ”Leasing & Industrial & Logistics” är ett av fyra affärsområden på Colliers International. Affärsområdets fokus är främst att stötta våra uppdragsgivare med uthyrning av vakanta lokaler. Men vi erbjuder även bland annat projektstöd vid fastighetsutveckling, marknadsanalyser och legal rådgivning, som kan vara viktiga delar för att nå vårt mål med att kontraktera nya hyresgäster. För närvarande är vi totalt 7 personer, som utgår från Stockholm respektive Göteborg. Vi har en hög ambition och räknar med att vara 12 personer i teamet till sommaren 2021.

Leasing Manager till Göteborg
Colliers växer och vi behöver bli fler toppresterande medarbetare till vårt affärsområde i Göteborg. Därför söker vi nu en Leasing Manager till vårt expertområden ”Kontor” samt 1 Leasing Manager till vårt expertområde ”Industri & Logistik”. I rollen som Leasing Manager så ansvarar du för hela uthyrningsprocessen, vilket inkluderar allt från att attrahera uppdragsgivare till att identifiera och säkerställa nya hyresgäster till kontraktsskrivning. Du kommer att ha daglig kontakt med fastighetsägare och hyresgäster och du är en del av Colliers ansikte utåt. Du ansvarar för att säkerställa att fastställda mål nås och att varje affär blir en referens för nästa affär.

Din profil
Du kommer att få en nyckelfunktion på Colliers. Det är du som står för de stora bragderna. För att lyckas i rollen måste du ha ett stort sälj- och kundfokus samt drivas av att göra affärer. Du har förmågan att bygga långsiktiga och professionella kundrelationer och din personlighet inger förtroende. Du har flera års erfarenhet av kommersiell uthyrning samt av hyresförhandlingar. Det är viktigt att du har ett väletablerat och brett kontaktnät mot såväl fastighetsägare som hyresgäster. En bra bakgrund för dig som söker tjänsten till ”Industri & Logistik” är att du har arbetet inom logistikrelaterat bolag såsom tex handelsbolag, produktionsbolag, speditörer eller liknande. Du behöver dessutom ha insikt i hyresnivåer, marknadsaktörer och fastighetsbranschen. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift är en självklarhet. Båda tjänsterna kan innebära en del resande.

Om du svarar ”Ja” på nedan beskrivning om dig, då kan du vara rätt för rollen;

  • Ambitiös och resultatinriktad

  • Strukturerad men samtidigt entreprenöriell

  • Initiativrik och självständig

  • Kundorienterad

  • Brinner för fastighetsbranschen och uthyrning

Vi erbjuder
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. I Göteborg sitter vi i trevliga lokaler på Nils Ericsonsgatan 17, nära centralstationen. Anställningsvillkoren inkluderar bland annat marknadsmässig fast lön, bonustillägg, friskvårdsbidrag och ett gäng härliga arbetskamrater.

Ansökan
Maila personligt brev och CV till: jobb@colliers.se. Skriv Leasing Manager i ämnesraden.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Göteborg
Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing
070 760 84 04
rozana.yevno@colliers.com

eller

Mikael Wallner, Head of Leasing & Industrial & Logistics
070 610 82 55
mikael.wallner@colliers.com

Publicerad 2020-07-02

Ansök nu