fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Lease Manager till stort internationellt modeföretag, Stockholm

Level Recruitment, Stockholm

Ansök nu

Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se
www.levelrecruitment.se.

Är du en vass förhandlare som driver dina projekt i mål? Motiveras du av möjligheten att bli del utav ett retailföretag med höga ambitioner om fortsatt tillväxt genom nya och kreativa tillvägagångssätt? Trivs du som bäst i en händelserik vardag, i en föränderlig miljö och i en kultur där samarbete står högt på agendan?

Om tjänsten
Till ett utav Sveriges största modeföretag söker vi nu en Lease Manager. Du kommer att tillhöra ett Nordiskt Leasing & Legal team där du främst arbetar med butiker kopplat till den svenska marknaden. Tillsammans med ett team om fyra kollegor arbetar ni för att stötta alla varumärken inom bolaget kopplat till expansion.

I rollen ansvarar du för att utforma och genomföra expansionsstrategin och mål för ett specifikt geografiskt område/butiker i Sverige. Rollen är bred och innebär många kontaktytor både internt och externt där fokus alltid ligger på att vara i framkant sett till den ständigt föränderliga detaljhandelsbranschen. Vidare ansvarar du för att möjliggöra långsiktig tillväxt genom att optimera den befintliga butiksportföljen (omförhandlingar, ombyggnader, omlokaliseringar, förlängningar och uppsägningar) och identifiera nya tillväxtmöjligheter.

I rollen ingår även att:

  • Skapa tillväxtstrategi genom att utveckla och underhålla planen för en geografisk region.

  • Optimera varje affär genom att tillhandahålla faktabaserade mål för försäljning, hyra och nettoinvesteringsnivåer.

  • Samordna och samarbeta med relevanta intressenter såsom bygg, butiksdesign, merchandising, visual, HR och marknadsföring genom projektets livscykel.

  • Arbeta med uppföljning och utvärdering efter projektets genomförande (nya butiker, ombyggnationer och nedläggningar).

  • Säkerställa en kommersiellt konkurrenskraftig portfölj i tilldelat geografiskt område.

  • Förhandla och hantera avtalsrelaterade frågor för befintliga butiker.

Rollen rapporterar till Nordic Expansion Manager och utgår från kontoret på Kungsgatan i Stockholm.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område såsom exempelvis fastighet, ekonomi, juridik eller liknande.
Du har närmare fem års erfarenhet från en motsvarande roll där du idag är en trygg och självständig förhandlare med goda kunskap vad gäller fastighetsjuridiska frågor med fokus på avtal. Kanske sitter du idag på ägarsidan eller som konsult och arbetar med liknande frågor inom retail alt kommersiella lokaler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektleda ombyggnationer.

Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker dig som är resultatdriven och som trivs i en snabbrörlig verksamhet. Vidare har du en hög analytisk och strategisk förmåga, är ansvarstagande och levererar med hög kvalité i ditt arbete. Viktigast av allt är din inställning, att du har goda sociala egenskaper samt att du trivs i samverkan med andra.

Vill du veta mer?
Level Recruitment ansvarar för denna rekrytering.  Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2023-08-18

Ansök nu