Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kundansvarig förvaltare till Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service, Stockholm

Ansök nu

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Nu söker jag en ny superkollega som vill jobba som kundansvarig fastighetsförvaltare hos oss. Jag söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus med medarbetare som älskar att göra det enklare och smartare för kunden. Det finns stor potential att utvecklas inom olika förvaltningssegment och som vår nya kollega är du en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill.

Om rollen

Även om vi agerar i en traditionell bransch med lång historik befinner vi oss i en period av stor förändring. Husen står där de står och människor bor där de bor - men behoven förändras. Det värde vi skapar för våra kunder handlar såklart om förvaltning, men lika mycket om att utveckla våra kunders fastigheter och att utveckla hållbara hem där människor trivs och känner trygghet. Vi älskar att göra affärer och tillsammans förvaltar vi fastigheter i hela Stockholms län.

Som kundansvarig förvaltare hos oss tar du ett helhetsansvar för att säkerställa att vi håller en hög nivå på leverans och service gentemot våra kunder. Den här rollen innebär att du kommer att arbeta ute hos en av våra kunder i Saltsjöbaden cirka fyra dagar i veckan där du ansvarar för leveransen och i att leda och fördela arbetet för dina kollegor inom fastighetsskötsel, trädgård och lokalvård. Du tar ett ägarskap och har en ledande roll i att koordinera och sammanföra rätt kompetens, utifrån vad uppdraget innefattar och kunden har för behov. Till din hjälp har du dina kollegor inom kundservice, juridik, ekonomi, hyres- och avgiftsavisering, projektledning, fastighetsskötsel, driftteknik, lokalvård och trädgård. Du är kundens första och främsta kontakt och den som planerar, utvecklar samt driver arbetet inom kundteamet framåt.

I rollen som fastighetsförvaltare ingår följande arbetsuppgifter:

  • Affärsmässigt helhetsansvar för dina kunder

  • Utveckla våra kunders fastigheter enligt mål och planer

  • Identifiera och initiera förbättringar av våra kunders värden och driftnetto samt säkerhetsställa att lagar och regler efterlevs

  • Hantera underhållsfrågor, omförhandlingar samt driva mindre projekt och upphandlingar

Vem är du?

Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en roll där du tar ansvar för och brinner för att utveckla våra kunder och bygga långa relationer. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas i rollen är det därför viktigt att du snabbt bildar dig en affärsmässig förståelse för vår verksamhet. Jag tror även att du är expert på att identifiera nya affärsmöjligheter hos våra kunder. Här vill vi utmana och pröva nytt. Vidare ser jag att du har en god förmåga för att kommunicera då vi verkar i en företagskultur där samarbete över gränser är mycket värdefullt för att nå framgång och jag vill att det är en av dina främsta styrkor också.

Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer – vi jobbar hårt för att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Det är därför av betydelse att du vill göra skillnad tillsammans med oss och resten av företaget. Det är även viktigt att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra längs vägen, jag är övertygad om att det blir roligare för alla då. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

För att axla rollen tror jag att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande

  • Tre till fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet av motsvarande befattning och arbetsuppgifter

  • Erfarenhet i Incit Xpand är meriterande

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 260 miljoner kronor per år och är 200 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs mer om oss på vår karriärsida och följ oss på Linkedin.

Kontakt

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Självklart kan du maila mig om du har några frågor eller funderingar, du når mig på mejladressen nedan.

Bästa hälsningar,

Johan Södergren
Områdeschef förvaltning

Ansvarig rekryterare

Johan Södergren
johan.sodergren@fastighetsagarna.se
073-6331900

Publicerad 2021-08-20

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News