Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Konsult till affärsområde Corporate Real Estate Services, NIRAS

NIRAS, Göteborg

Ansök nu

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är på jakt efter något nytt och spännande? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med våra kompetenta och engagerade kollegor i vårt nationella konsultteam.

Hos oss får du möjlighet att driva många olika uppdrag där du samarbetar nära dina kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen.

NIRAS Corporate Real Estate Services
NIRAS Corporate Real Estate Services är ledande inom strategisk rådgivning och operativt stöd till lokalhyresgäster. Vi driver uppdrag i hela landet och har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi ger våra kunder rätt förutsättningar att bedriva sin verksamhet framgångsrikt i hållbara, kostnadseffektiva, moderna och ändamålsenliga lokaler. Vi har ett starkt engagemang och intresse för att utveckla våra tjänster för att matcha våra kunders behov och verksamheter och där igenom bidra till samhällsutvecklingen.

Vi utför kunduppdrag inom alla delar av lokalförsörjningsområdet. Som hyresgästens representant arbetar vi bl. a med lokalstrategier, behovsanalyser och kravställande, lokalsökning, hyresförhandlingar, avtalshantering, lokalavveckling, lokal- och arbetsplatsutformning, flyttprojektledning vid om- och samlokalisering och förändringsledning i lokalprojekt. Flera av våra uppdrag avser större lokaler över 10 000 kvm och pågår över flertalet år.

Erfaren konsult
Du arbetar som konsult inom hela lokalförsörjningsområdet. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet och på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet då flera av våra kunder bedriver samhällsviktig verksamhet. Som konsult kommer du genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Din bakgrund och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom fastighetsekonomi, juridik, ekonomi eller annan relevant examen och minst två års relevant erfarenhet.

Du är;

  • Positiv med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta med andra inom NIRAS och inom våra kunders organisation

  • Målinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna

  • Analytisk med förmåga att självständigt prioritera och delegera arbete

  • Trygg och bekväm med att hålla i möten/presentationer i olika sammanhang

  • Kommunikativ med god språklig förmåga i tal och skrift

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Göteborg. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag. Skicka in din ansökan snarast, vi kommer löpande att kalla till intervjuer.

För frågor om tjänsten, kontakta Magnus Axberg, 08-503 844 18 eller Olof Johansson 08-503 844 19.

Publicerad 2021-06-21

Ansök nu