Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Konsult Förvaltningsrådgivning till Svefa

Svefa, Stockholm

Ansök nu

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad fastighetsrådgivning inom strategi & organisation, värdering & analys, samhällsbyggnad & fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning, transaktioner & uthyrning. Vi har 18 kontor från Malmö i Söder till Luleå i norr som står i ständig kontakt med varandra och fastighetsmarknaden i respektive region. Den lokala närvaron har utvecklats till en av våra största konkurrensfördelar. Tillsammans är vi ca 200 medarbetare och vi omsätter årligen 300 MSEK vilket gör oss till en av de största oberoende fastighetsrådgivarna i landet.

Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter, regioner och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Svefa söker en konsult till Förvaltningsrådgivning i Stockholm

Efterfrågan hos oss ökar och vi behöver därför bli fler. Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår Förvaltningsrådgivning som har mångårig erfarenhet från fastighetsförvaltning eller -drift och som trivs i en konsultroll med stort kundfokus. Gillar du att skapa värde för kunder och att jobba i en självständig roll i en jordnära organisation med mycket kunskap? Är du en person som har förmåga att se helheten, som är förtroendeingivande och gillar variation? Då kanske du är vår nya konsult!

Tjänsten
Som konsult inom Förvaltningsrådgivning arbetar du med både nya och återkommande kunder kring hur de kan effektivisera och organisera sin fastighetsförvaltning. Du kommer att leda våra kunder mot en mer hållbar affär och du levererar ofta mot ledande befattningar. Vi arbetar med allt från börsnoterade fastighetsägare till kommuner och uppdragen omfattar allt från förstudier och analyser till genomförande, utbildning och förändringsledning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Utveckla och effektivisera fastighetsförvaltning och -drift hos kund

  • Upprätta affärs- och förvaltningsplaner

  • Upprätta/föreslå processer och rutiner

  • Medverka i organisationsutredningar

  • Benchmark, nyckeltalsanalys och arbetsvolymberäkningar

  • Skapa befattnings- och rollbeskrivningar

  • Sälja in uppdrag till affärsområdet 

Placering är på vårt nya fina kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholm City. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder
Hos oss jobbar branschens bästa konsulter där man gärna delar med sig av sin kompetens till varandra. Rollen är i stor utsträckning självständig och den erbjuder variation av arbetsuppgifter med hög grad av frihet under ansvar. Vi är ett värderingsstyrt företag och företagskulturen präglas av professionalism, kundfokus och hög integritet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både som specialist och som affärskvinna/-man samt att du får tillgång till ett unikt nätverk i ett företag som har ambitionen att vara det skickligaste inom området.

Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet från fastighetsförvaltning eller -drift. Du har erfarenhet av att jobba med Aff i någon form och det är ett stort plus om du har ett nätverk av fastighetsägare i Stockholm. Som person är du kundorienterad, självgående och vetgirig. För att trivas hos oss bör du vara ödmjuk, prestigelös och inte rädd för att sälja och att hitta nya affärer.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 18 april 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2021-03-22

Ansök nu