Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Kommersiell uthyrare i Malmö

, Malmö

Ansök nu

Är du en social och affärsinriktad person med fallenhet för att skapa goda kundrelationer? Då är detta kanske ett jobb för dig!

Rollen
Till kontoret i Malmö söker vi en kommersiell uthyrare. I rollen som kommersiell uthyrare på Stena Fastigheter arbetar du med att skapa och utveckla nära och långsiktiga kundrelationer. Du arbetar med både befintliga kunder under pågående kontrakt och nyuthyrning. Du arbetar med att skapa förståelse för kundens affär och tar fram de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta med omförhandling av befintliga kontrakt, genomföra visningar och upprätta offerter. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, med försäljning av ”business to business” men även ”business to consumer” då många av våra hyresgäster är mindre aktörer. Du rapporterar till ansvarig för kommersiell uthyrning.

Du utgår från Malmökontoret och har uthyrningsansvar för vakanta lokaler för tilldelade fastigheter i Malmö, Lund och Landskrona.

Dina arbetsuppgifter

  • Upprätta kalkyler, offerter, genomföra förhandling och kontraktsskrivning

  • Dokumentation och rapportering

  • Samarbeta med förvaltningen om uthyrningsarbetet

  • Ansvara och planera för genomförande av marknadsbearbetning och marknadsaktiviteter

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom fastighetsföretagande, fastighetsmäklare eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet

  • Erfarenhet som kommersiell uthyrare är meriterande

  • Kunskap inom lokalhyresjuridik

  • God förhandlingsvana

  • B-körkort

Personliga egenskaper
Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer samt bevara och utveckla befintliga. Du är införsäljande, kan snabbt anpassa dig till förändrade omständigheter och har förmågan att hålla igång många frågor samtidigt.

Som person är du driven, resultatinriktad och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta på en fartfylld arbetsplats med högt tempo, entreprenörsanda och med härliga kollegor! Vi tror också att du brinner för att skapa goda relationer med dina kunder och att du har servicekänsla och affärsmässighet i allt du gör i arbetet.

Vi erbjuder
Som kommersiell uthyrare ingår du i ett uthyrningsteam bestående av 11 personer som jobbar med både uthyrning och förvaltning. Hos oss jobbar du självständigt i ett stabilt bolag. Stena fastigheter är en långsiktig fastighetsägare med fokus på hållbart fastighetsägande, där Relationsförvaltning är en viktig del. Relationsförvaltning är vårt koncept för att utveckla hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar länge. Du samarbetar både internt och externt. Genom att nyttja dina och dina kollegors olika kompetenser når du fram till lyckade affärer. Vi har korta beslutsvägar och en stor dos entreprenörsanda i vårt Malmöbolag med dryga 80 härliga kollegor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Kommersiell uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta - tveka då inte utan skicka in din ansökan med bifogat CV och personliga brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

29/6-6/7 Kasia Ljungberg 075-241 54 07
7/7-10/7 Henrik Franzén 075-241 54 14

Under semestern:
11/7-9/8 Henrik Franzén henrik.franzen@stena.com
Kasia Ljungberg kasia.ljungberg@stena.com

Sista ansökningsdatum är den 7 augusti.

Urval och intervjuer kommer att göras löpande.

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 320 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Publicerad 2020-07-21

Ansök nu