Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommersiell områdeschef till Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service, Stockholm

Ansök nu

Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som tycker om att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar vi framtidens fastighetsägande och nu söker jag dig som vill blir vår nästa områdeschef och vara med på vår tillväxtresa. Om du går igång på att jobba i ett företag med stort framtidsfokus kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om rollen

På Fastighetsägarna Service älskar vi att göra affärer och tillsammans förvaltar vi hyresbostäder, kommersiella fastigheter och bostadsrättföreningar i hela Stockholms län och till viss del över hela landet. Vår vision är att genom hållbar tillväxt nå en halv miljard i omsättning år 2025 och som ny områdeschef är du en viktig pusselbit i att du och ditt förvaltningsteam bidrar till att vi når dit.

Och vad innebär egentligen den pusselbiten? Som kommersiell områdeschef har du resultat-, budget- och personalansvar för en grupp förvaltare som främst arbetar mot det kommersiella och privata segmentet. Genom ett inkluderande ledarskap skapar du förutsättningar för att dina medarbetare tar egna kloka beslut och initiativ för att på så sätt nå uppsatta mål. Jag tycker även att det är viktigt att du är med och bidrar till att vi skapar framtidens förvaltartjänst – du ingår därför i affärsledningen inom affärsområde förvaltning och kommer att ansvara för vår utveckling och tillväxt inom det kommersiella och privata segmentet.

Du arbetar såväl strategiskt som operativt med att bygga din verksamhet där du är med och utvecklar samt driver den kommersiella affären och har därför ett nära samarbete med dina kollegor på affärsutveckling. Här är vi vår styrka och vi jobbar tillsammans – utan gränser och lär oss av våra framgångar och misstag.

Vem är du?

Jag söker dig som brinner för att utveckla och driva ditt verksamhetsområde framåt och som trivs i ett växande företag där du kan göra skillnad. Du kommer in i företaget och affärsområdet i en mycket spännande tid, då vi under 2022 kommer satsa stort för att öka bolagets tillväxt inom det kommersiella kundsegmentet. Du är en person som gillar förändringar och att driva affären framåt. Jag tror också att du har ett brett kontaktnät inom fastighetsbranschen och i synnerhet inom kommersiell förvaltning.

Du är mål- och resultatorienterad och har god affärsförståelse samt är duktig på att identifiera nya affärsmöjligheter. Som ledare är du en förebild som inspirerar, coachar och motiverar dina medarbetare till att fatta egna kloka beslut och se till helheten. Det är viktigt att du är självdrivande och proaktiv i ditt arbete samt har en god förmåga för att utveckla dina kunder och bygga långa relationer.

Sist men inte minst går du igång på att rollen innefattas av såväl operativt som strategiskt arbete och du har såklart förmåga att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Det faller dig naturligt att vara en ambassadör för vår företagskultur där samarbete över gränser är mycket värdefullt för att nå framgång. Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra längs vägen, det hoppas jag att du också tycker när du väljer oss!

Jag tror att du har följande meriter: 

  • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande

  • Tre till fem års arbetslivserfarenhet som kommersiell förvaltare

  • Tidigare erfarenhet som ledare med personalansvar

  • Erfarenhet i Incit Xpand är inte ett krav men meriterande

Jobba hos oss! 

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 270 miljoner kronor per år och är 230 medarbetare. 

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.  Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin.

Sök!

På Fastighetsägarna Service är tempo vår motor – så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt!  

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger. Jag ser fram emot att träffa dig!

Bästa hälsningar

Kristin Andersson
Affärsområdeschef förvaltare

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu