Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Kommersiell förvaltare till Vectura

Vectura, Stockholm

Ansök nu

Din roll 

Som Kommersiell förvaltare ansvarar Du för Vecturas kommersiella fastigheter. Grand Hotell, Royal office och kontorsfastigheten på Blasieholmen där vi själva är etablerade tillsammans med bland annat Investor och Patricia. Utöver det finns det projekt som Forskaren i Hagastaden som i närtid kommer att börja uppföras. Din roll innebär ett kundansvar, där du agerar kontaktperson gentemot dina hyresgäster i frågor som främst rör förvaltning, utveckling, uthyrning och förnyelsearbete med fokus på driftnetto och affärsnytta för kunden. Detta genom ett engagerat teamsamarbete och i nära interaktion med dina hyresgäster, kollegor och externa samarbetspartners. Att ta beslut är en del av vardagen och långsiktiga kundrelationer tillsammans med affärsmannaskap är en nyckel till framgång. Du rapporterar till enhetschefen för kommersiella fastigheter. 

Vectura är mitt i en stark tillväxtfas där varje medarbetares insats är betydelsefull för helheten. Det är därför viktigt att du ser och förstår hur din roll skapar värde för kommun, våra hyresgäster och för Vectura på ett proaktivt och självständigt sätt. Det är även viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är skicklig på att få saker gjorda med känsla kvalité och genomförbarhet.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Budget- och resultatansvar på fastighetsnivå samt ansvar för att upprätta affärsplan för respektive fastighet i samverkan med den tekniska förvaltningen. 

  • Övergripande ansvar för att, tillsammans med affärsutvecklare inom bolaget, verka aktivt för utveckling och förnyelsearbete inom beståndet. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hyresgäster att utveckla sin verksamhet. 

  • Ansvar för hyresförhandlingar och avtalshantering. 

  • Kravställare vid ombyggnationer och lokalanpassningar. 

  • Investeringskalkyler och för att leda mindre ombyggnationer. 

  • Aktivt samarbeta med projektavdelningen och affärsutveckling.  

Erfarenhet och kompetens 

För denna tjänst ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsekonomi/fastighetsförvaltning med flera års branscherfarenhet och ett genuint intresse för fastigheter. Du har dokumenterad erfarenhet av kommersiell förvaltning.  

Du är en erfaren förhandlare. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter har du också en god social förmåga. Erfarenhet av projektutveckling samt fastighetsutveckling är meriterande då vi står inför kommande ombyggnationer i våra byggnader. 

Din bakgrund 

Vi söker dig med ett stort intresse för fastigheter och en fallenhet för affärsmannanskap och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete och delegera samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling med din goda affärsförståelse och ditt kund- och relationsorienterade fokus. Utbildningsmässigt har du en akademisk examen. 

I rollen förväntas du samarbeta med många olika parter såväl internt som externt och därför ska du trivas i en roll som innebär mycket kontakter och där du kan kommunicera på ett sätt som når olika målgrupper. Du är lyhörd och coachar dina medarbetare mot tydliga mål. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har förmågan och viljan att arbeta framåtriktat tillsammans med andra mot gemensamma mål. Eftersom en stor del av ditt arbete innebär hyresgästkontakter och att utveckla våra fastigheter, krävs det att du är lyhörd och en god kommunikatör med en förmåga att driva dina processer framåt. Kännetecknande för dig som person är att du är kreativ, framåtsträvande och ser möjligheter. 

Naturligtvis har du ett kommersiellt tänk och ett prestigelöst förhållningssätt där du kan identifiera dig med våra värdeord. 

Din värdegrund   

Våra värderingar betyder mycket för oss och du behöver arbeta i enlighet med dem. På Vectura är relationer A och O. Vi jobbar gärna nära och tillsammans. Det är så vi identifierar utmaningar och hittar nya, relevanta och effektiva, sätt att lösa dem på. Vi drivs av att alltid utvecklas och tror att det alltid måste finnas ett bättre sätt. För oss är det avgörande att satsa på projekt som gör skillnad för människor och för samhället. Det gör vi genom att alltid agera långsiktigt hållbart.  

Vectura   

Vectura är ett långsiktigt fastighetsbolag som skapar värde för människor, företag och samhälle genom att utveckla platser och upplevelser. Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling. Vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människan och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, slutanvändare och kommuner. Det är så vi skapar upplevelser och platser och det är så vi bygger Sveriges framtid.  

Vectura verkar i hela värdekedjan, vilket innebär att vi är en långsiktig partner under hela resan från markköp och förvärv, projektutveckling till förvaltning. Vi verkar idag inom både samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. 

Läs mer om oss på vectura.se 

Publicerad 2020-06-08

Ansök nu