Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommersiell förvaltare till Corem, Linköping

Corem Property Group, Linköping

Ansök nu

Är du bra på att bygga relationer, är en god förhandlare som vill arbeta i ett fartfyllt och utvecklingsinriktat fastighetsbolag?

Klövern som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler är nu en del av Corem Property Group. Tillsammans är vi ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på tillväxtorter. Vi förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva lägen i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Genom att Corem, med fokus på logisitkfastigheter, under juni 2021 förvärvade Klövern med sitt breda fastighetsbestånd med tonvikt på kontor, utökas och breddas vårt gemensamma erbjudande betydligt. Tillsammans skapas ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag, med ett brett utbud av lokaler som gör det möjligt för våra kunder att utveckla sin affär.

I Linköping är vi kommunens största fastighetsägare med ca 300 000 kvm fördelat på kontor, handel, lager och skolor. Linköpingsenheten ingår i region Öst som består av affärsenheterna Norrköping, Linköping, Kalmar och Nyköping.

Corem söker kommersiell fastighetsförvaltare till Linköping

Är du en fastighetsförvaltare som drivs av kundrelationer och av att göra affärer? Är du bra på att bygga relationer och en god förhandlare som vill arbeta i ett fartfyllt och utvecklingsinriktat fastighetsbolag? Till Linköpings största fastighetsägare söker vi nu dig som tycker om att arbeta långsiktigt och som vill vara med oss på vår spännande resa!

Tjänsten
I rollen som kommersiell fastighetsförvaltare kommer fokus framför allt att ligga på kundrelationer och på uthyrningsarbete. Affärsansvaret för projekt ligger i rollen och du deltar i projekten men ansvarar inte för att driva dem. Du arbetar i en grupp med tre andra kommersiella fastighetsförvaltare och på kontoret finns sammanlagt 19 medarbetare. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Planera och utföra arbetet utifrån budget- och resultatansvaret

  • Delta aktivt inom uthyrnings- och projektverksamheten

  • Delta aktivt i arbetet med marknadsföring och kundarrangemang

  • Aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar

  • Dagliga hyresgästkontakter och sedvanliga förhandlingar med hyresgästerna rörande om- och nyförhandlingar

  • Upprättande, tecknande, bevakning och uppföljning av hyresavtal

  • Aktivt nätverkande

  • Delta i projekt (ex ombyggnadsprojekt, energibesparingsprojekt)

  • Medverka vid upphandling av tjänster och utrustning

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Nordens största kommersiella fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket och sammanslagningen med Corem skapar fler möjligheter till utveckling av både enheten och för våra medarbetare. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt och vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus. Du får arbeta med ett blandat fastighetsbestånd och med en mix av olika hyresgäster. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har relevant utbildning för rollen och några års erfarenhet som kommersiell förvaltare med vana av att hyra ut lokaler och av att förhandla hyresavtal. Du har erfarenhet av att ha budget- och resultatansvar och har god kännedom om teknik i fastigheter. Som person gillar du och har du lätt för att samarbeta. Du välkomna förändringar, är förtroendeingivande, affärsmässig och tycker om att lösa problem. Vi värdesätter teamorienterade kollegor där man bidrar till gruppen både socialt och genom erfarenhetsutbyte.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 7 februari 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Publicerad 2022-01-05

Ansök nu