Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommersiell förvaltare till Bostäder i Borås

Bostäder i Borås, Borås

Ansök nu

Affärsmässig kommersiell förvaltare utvecklar lokalbeståndet hos stadens största hyresvärd

Fram tills nu har vi susat fram i en fantastisk härlig gammal folka Bubbla. Men nu är den tiden förbi, då man slutat tillverka vissa reservdelar. Bilen är varken körduglig eller särskilt bekväm att åka i längre. Därför letar vi efter dig som kan och vill bygga en ny och modern bil från grunden.
Planen är att skapa en ny bil, ett nytt affärsområde; välsmort, effektivt, kundorienterat, lönsamt och utvecklingsbart, som möter framtidens behov.

Mattias Jonsson, Boservicechef förklarar. - Vi letar efter en person som kan identifiera vilka delar vi kan återanvända, vad som behöver lagas och vad vi ska köpa nytt. För att lyckas så tror vi att det är många som behöver bli inblandade. Viktiga utvecklingspartners är våra leverantörer, medarbetare, befintliga och nya kunder. Det kommer att kräva att du kan navigera både på strategisk och operativ nivå och dessutom en hel del detaljkunskap om bilens olika delar och hur de hänger ihop.

Så, vad innebär då jobbet?
Vi vill uppgradera och justera erbjudandet till nuvarande och kommande lokalhyresgäster. För det krävs det mod, handlingskraft och förmåga att tänka nytt. Du har ett stort ansvar och möjligheter att påverka utvecklingen av vårt erbjudande.

På den strategiska nivån ansvarar du bland annat för att utveckla och förfina bolagets kommersiella lokalstrategi. Du arbetar också med framtidens utformning.
På den operativa nivån arbetar du med hela processen - från marknadsföring av lokaler, förhandlingar till kontraktsskrivning och uppföljning. Du ansvarar för befintliga hyresgäster och deras frågeställningar. Exempelvis omförhandlingar, lokalanpassning och gränsdragningslistor.
I tjänsten ingår det att bygga och förvalta olika typer av nätverk, både med föreningar, myndigheter, intresseorganisationer och andra fastighetsaktörer. Men framför allt med befintliga och potentiella hyresgäster.

Vem är du?
Du är förmodligen en person som har ett högt affärsmannaskap med erfarenhet från branschen. Du gillar att lösa problem och med stor portion ödmjukhet och finess, tar du med människor på resan för att skapa nya affärsmodeller. Du har ordning och reda på grejerna, och känner dig hemma när det snackas hyresjuridik, fastighetsekonomi och kunderbjudande. Du trivs i en föränderlig miljö och vill vara med i den spännande och omfattande förändringsresa som bolaget befinner sig i.
Vi tror att du har relevant högskoleutbildning, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Eftersom du behöver ta dig runt till våra fastigheter är det krav på att du har körkort för personbil. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, behövs också för jobbet.

En kort summering om vilka vi är
Vi på Bostäder i Borås bryr oss om våra hyresgäster och vi gillar våra hus. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås Stad. Med cirka 250 lokaler och drygt 6 600 lägenheter i nästan alla stadsdelar är vi Borås största hyresvärd.
Vi finns där livet händer och vi går till jobbet varje dag med insikten om att vi kan förbättra världen. Det är en härlig känsla som vi vill att fler ska få ta del av. Vi lever efter devisen att laget är större än jaget. Vi går i gång på galna idéer och tycker om att utmana rådande normer och värderingar.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna redan idag men senast den 4 augusti. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Hör av dig till rekryteringskonsult Annika Loberg på 073- 531 75 82 om du har några frågor om tjänsten. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Publicerad 2022-07-06

Ansök nu