Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Kommersiell förvaltare Nord/Öst till ICA Fastigheter

ICA Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Är du en lyhörd relationsbyggare med ett kommersiellt sinne? Vill du arbeta med långsiktig förvaltning hos Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel? ICA Fastigheter söker ytterligare en kommersiell förvaltare till sitt kontor i Solna!

Bakgrund

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel och en av Sveriges största kommersiella hyresgäster. Affärsområdet Asset Management ansvarar för utveckling och förvaltning av egenägda butiksfastigheter samt butiksfastigheter som samägs i Joint Venture. Uppdraget är att säkra och skapa livfulla platser med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet.
Marknadsområde Nord/Öst omfattar idag ett 90-tal ICA Maxi-, ICA Kvantum- och ICA Supermarketbutiker från Motala till Kiruna. Vi befinner oss i tillväxt och har flera intressanta förvaltnings-och handelsutvecklingsprojekt. Till vårt kontor i Solna söker en drivande och innovativ Kommersiell förvaltare som vill vara med på vår tillväxtresa.

Tjänsten

Som Kommersiell förvaltare ansvarar du för 15 - 20 ICA Maxi-, ICA Kvantum- och ICA Supermarketbutiker samt tillhörande centrum och hyresgäster. Din roll innebär ett kundansvar, där du agerar kontaktperson gentemot dina hyresgäster i frågor som främst rör förvaltning, utveckling, uthyrning och förnyelsearbete med fokus på driftnetto och hyresgästindex. Detta genom ett engagerat teamsamarbete och i nära interaktion med dina hyresgäster, kollegor och externa samarbetspartners. Att ta beslut är en del av vardagen och långsiktiga kundrelationer och affärsmannaskap är en nyckel till framgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Budget- och resultatansvar på fastighetsnivå samt ansvar för att upprätta affärsplan för respektive fastighet  

  • Övergripande ansvar för att, tillsammans med Marknadsområdeschefen, verka aktivt för utveckling och förnyelsearbete inom beståndet. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hyresgäster att utveckla sin verksamhet

  • Huvudkontaktperson för ICA-handlare och övriga hyresgäster samt ansvarig för att skapa ett smidigt samarbete och goda relationer till dem

  • Ansvar för hyresförhandlingar och avtalshantering

  • Kravställare vid ombyggnationer och lokalanpassningar

  • Ansvar för investeringskalkyler och för att leda mindre ombyggnationer

  • Aktivt samarbeta med projektavdelningen, uthyrning och FM-organisationen samt med ICA-gruppens olika affärsområden och övriga avdelningar inom ICA Fastigheter  

I denna roll rapporterar du till Marknadsområdeschef Nord/Öst. Resor i tjänsten kan förekomma.

Erfarenhet och kompetens

För denna tjänst ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/ fastighetsekonomi/ fastighetsförvaltning med flera års branscherfarenhet och ett genuint intresse för fastigheter, handel och utveckling. Du har flera års erfarenhet av kommersiell förvaltning och har haft roller med resultatansvar. Givetvis är du en exceptionell förhandlare och har erfarenhet av beställarfunktionen.
Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter är du också van vid att hantera sociala kontakter och nära samarbeten. Erfarenhet av fastighetsutveckling och handel/retail är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan och viljan att arbetat framåtriktat tillsammans med andra mot gemensamma mål. Som person är du trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet. Eftersom en stor del av ditt arbete innebär mycket hyresgästkontakter och att utveckla handelsplatser genom nära samarbeten, krävs det att du är lyhörd och en god kommunikatör med en förmåga att självständigt driva dina processer framåt. Kännetecknande för dig som person är att du är kreativ, framåtsträvande och ser möjligheter.
Naturligtvis har du ett kommersiellt tänk och ett prestigelöst förhållningssätt där du kan identifiera dig med våra värdeord – Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och sociala färdigheter.

Vi erbjuder dig

Hos oss erbjuds du en bred roll med mycket eget ansvar i en dynamisk miljö som präglas av entreprenörskap och långsiktiga relationer. I rollen som Kommersiell förvaltare får du vara med och sätta din prägel och skapa morgondagens handelsplatser hos en stabil och långsiktig fastighetsägare. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast 11 december 2020. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz Mortazavi på farnaz.mortazavi@realcompetence.se.

Om ICA Fastigheter

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel och en av Sveriges största kommersiella hyresgäster. ICA Fastigheter AB är ICA-gruppens svenska fastighetsbolag med uppdraget att erbjuda ändamålsenliga och strategiskt placerade affärslägen genom att utveckla, köpa, sälja, hyra och aktivt förvalta fastigheter.
Vi är cirka 120 medarbetare som tillsammans säkrar och utvecklar livfulla platser där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. För en god morgondag. Varje dag.

Publicerad 2020-11-12

Ansök nu