Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommersiell förvaltare till Sparbössan Fastigheter i Stockholm

Sparbössan Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Är du en trygg, positiv och framåtlutad person? Är du både affärs- och kundorienterad och vill jobba med likasinnade i en mindre organisation?  Ta då chansen och sök tjänsten som Kommersiell förvaltare hos Sparbössan.

Vill du arbeta på ett mindre privatägt fastighetsbolag med ett samlat bestånd med fina fastigheter i ett centralt läge? Sparbössan äger, utvecklar och förvaltar en portfölj om ca 30 000 kvm i Stockholms innerstad. Beståndet består av kontors- och hotellfastigheter i attraktiva lägen.

För rollen, som rapporterar direkt till VD, utgår du från Sparbössans kontor som ligger vid Östermalmstorg.

Rollen
Vår kund, Sparbössan Fastigheter AB, söker en erfaren Kommersiell förvaltare som är van att arbeta i kundnära relationer samt är trygg med att arbetsleda driftentreprenörer. Du kommer att arbeta i en bred förvaltarroll i nära samarbete med dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig för delar av fastighetsportföljens resultat inkl budgetering och uppföljning  

  • Ansvarig för löpande kundkontakter och uthyrningsaktiviteter

  • Ansvarig för nytecknande och omförhandling av hyresavtal i portföljen

  • Ansvarig för underhållsplanering och upphandling av underhållsentreprenader

  • Ansvarig för energiuppföljning och åtgärder

  • Ansvarig för uppfyllande av krav från myndigheter

  • I samarbete med VD handla upp driftentreprenörer.

  • Ansvarig för arbetsledning av driftentreprenörer

  • Delaktig i utvecklingen av portföljen

Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning tillsammans med en universitets- eller högskoleutbildning i fastighetsekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom kommersiell hyresjuridik, är en van förhandlare och en god kommunikatör. Grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett personligt och affärsmässigt driv och trivs i en social roll som erbjuder ett tätt samarbete med kollegor som samarbetspartners. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, analytisk och har ett strukturerat och målinriktat sätt att arbeta.  

För rollen är körkort (B) ett krav.

Din ansökan
Vill du bli en del av Sparbössan Fastigheter? Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofi Resander, tel. 070-790 27 12 eller e-mail: sofi.resander@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.  

Om Sparbössan Fastigheter AB
Sparbössan Fastigheter utvecklar och förvaltar centrala kontors-, butiks- och hotellfastigheter med koncentration till Stockholms innerstad. Vårt mål är att tillsammans med våra hyresgäster skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda god service och attraktiva miljöer i centrala lägen.

Vår fastighetsutveckling innebär förmåga att se möjligheter och potential i mark och byggnader, där färdigt projekt erbjuder våra kunder effektiva och attraktiva lokaler. Sparbössan arbetar långsiktigt med förvaltning och utveckling i egen regi och investerar både i befintlig portfölj och nya fastigheter.

Publicerad 2021-06-29

Ansök nu