Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Kommersiell förvaltare sökes för kunds räkning

Level Recruitment, Stockholm

Ansök nu

Är du en affärsorienterad lagspelare med erfarenhet av kommersiell förvaltning? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen som kommersiell förvaltare kommer du att ingå i ett förvaltningsteam i Stockholm och ha ett helhetsansvar för din fastighetsportfölj. Det innebär bland annat att du ansvarar för budget, prognos, driftnettot, affärsplaner samt ekonomisk rapportering. Vidare kommer du att ha affärsmässigt ansvar och skapa goda relationer med dina hyresgäster genom att sköta hyresfrågor, avtal, omförhandlingar och uppsägningar. I din roll som kommersiell förvaltare kommer du att leda teamet kring fastigheterna i syfte att nå uppställda mål.

Är det här du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kommersiell förvaltning där du har god förhandlingsvana och erfarenhet av självständiga hyresförhandlingar. Vidare har du kunskap och förståelse för investeringskalkyler och ekonomi samt goda kunskaper i hyresjuridik. Utöver det har du goda datorkunskaper och är van vid att arbeta med digitala och mobila IT-verktyg. Du utrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla. Du har ett positivt och ödmjukt förhållningssätt liksom väl utvecklad problemlösningsförmåga. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta med andra.

Vill du veta mer?
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-04-28

Ansök nu