Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Kommersiell Fastighetsförvaltare till Klövern Stockholm Norra

Klövern, Stockholm

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Klöverns största affärsenhet Stockholm Norra omfattar sammanlagt ca 556 000 kvm fördelat på 77 fastigheter. Fastigheterna finns främst i Kista, Solna, Täby/Arninge och Vinsta. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Klövern söker erfaren kommersiell fastighetsförvaltare till Stockholm Norra

Är du en senior fastighetsförvaltare som drivs av kundrelationer och av att göra affärer? Är du bra på att bygga relationer och en god förhandlare som vill arbeta i ett fartfyllt och utvecklingsinriktat fastighetsbolag? Till Klöverns största affärsenhet Stockholm Norra söker vi nu dig som tycker om att arbeta långsiktigt och som vill vara med oss på vår spännande resa!

Tjänsten 

I rollen som kommersiell fastighetsförvaltare kommer fokus ligga på kundrelationer och på att hitta lösningar för befintliga kunder så att de kan växa och utvecklas. Du har ett helhetsansvar för fastigheten och är den som leder teamet runt fastigheten. Affärsansvaret för projekt ligger i rollen och du deltar i projekten men ansvarar inte för att driva dem. Du arbetar i en grupp med sju kommersiella fastighetsförvaltare, en junior förvaltare och tre förvaltningsassistenter. På kontoret finns sammanlagt ca 50 medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Planera och utföra arbetet utifrån budget- och resultatansvaret

  • Delta aktivt inom uthyrnings- och projektverksamheten

  • Delta aktivt i arbetet med marknadsföring och kundarrangemang

  • Aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar

  • Dagliga hyresgästkontakter och sedvanliga förhandlingar med hyresgästerna rörande om- och nyförhandlingar

  • Upprättande, tecknande, bevakning och uppföljning av hyresavtal

  • Aktivt nätverkande

  • Delta i projekt (ex ombyggnadsprojekt, energibesparingsprojekt)

  • Medverka vid upphandling av tjänster och utrustning

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Stockholm Norra är Klöverns i särklass största affärsenhet och den största fastighetsägaren i Kista. Du kommer till ett kontor där det händer mycket och där det finns en mycket god anda. Vi har ett starkt varumärke och du får arbeta med ett fastighetsbestånd som till största delen består av kontor med många spännande hyresgäster. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person 

Du har relevant utbildning för rollen och gedigen erfarenhet som kommersiell förvaltare med erfarenhet av förhandlingssituationer. Du har vana av att ha budget- och resultatansvar och vi ser gärna att du har kännedom om teknik i fastigheter. Som person har du lätt för att samarbeta, är förtroendeingivande, affärsmässig och gillar att lösa problem. Vi värdesätter teamorienterade kollegor där man bidrar till gruppen både socialt och genom erfarenhetsutbyte.

Sista ansökningsdag är 16 augusti och har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande affärsenhetschef Veronica Mentzer på 010-482 71 32 eller HR Business Partner Fredrik Jemt på 070-312 70 02. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! 

Publicerad 2020-06-16

Ansök nu