Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommersiell affärsutvecklare till Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service, Stockholm

Ansök nu

Hej kommersiell affärsutvecklare!

Vi på Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. Vi är challengers som drivs av att hitta nya vägar för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande, och nu söker vi dig som inte bara vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa utan vara en av nyckelpersonerna för att få det att hända.

Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa i en roll som affärsutvecklare där du ansvarar för att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla våra kundrelationer med fokus på privata och kommersiella fastighetsägare. Du kommer till ett företag med stort framtidsfokus med kollegor som vill och kan ännu mer. Du blir en del av ett härligt team om sex personer som alla älskar att göra affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.

Om rollen

I rollen som affärsutvecklare hos oss arbetar du med att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter inom framförallt det privata och kommersiella fastighetssegmentet. Du ansvarar för hela försäljnings- och anbudsprocessen från behovsanalys till avtalsförhandling. Tillsammans med mig, som affärsutvecklingschef, arbetar vi fram strategier för att utveckla företaget, vårt erbjudande och nätverk av privata och kommersiella kundportföljer. Du kommer även ha ett nära samarbete med marknadsteamet och andra kollegor inom olika verksamhetsområden - här jobbar vi tillsammans utan gränser.

På Fastighetsägarna Service strävar vi alltid efter att bli ännu bättre och du får en viktig roll i att utveckla och stärka vårt varumärke genom att exempelvis delta i branschrelaterade aktiviteter och nätverk. Du håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen och har örat mot rälsen för att kunna förbättra och anpassa vårt erbjudande efter kundernas behov.

Vem är du? 

Jag söker dig som motiveras av att arbeta i en roll som innebär att du tar ägarskap och driver framåt för att komma i mål. Det är viktigt att du har ett professionellt tillvägagångssätt och är proaktiv i ditt arbete då vi är och ska vara kollegor som ligger steget före. Du har självklart en hög grad av affärsmässig förståelse och förmåga för att se helheten. Det är av stor betydelse att du trivs med att arbeta i en roll som innebär att du arbetar såväl operativt som strategiskt. Vidare ser jag även att du är en förtroendeingivande person som har lätt för att initiera kontakt med nya människor och att du vågar utmanas och pröva nytt. Det är såklart också viktigt att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra längs vägen, det hoppas jag att du också tycker när du väljer oss.

För att axla rollen ser jag att du har några års erfarenhet av en liknande roll som affärsutvecklare eller kommersiell uthyrare, har vana av kundansvar där du har arbetat med privata och kommersiella kunder samt en god förhandlingsvana. Du har en eftergymnasial utbildning inom affärsutveckling, förvaltning eller annan relevant utbildning samt har god förståelse för fastighetsförvaltning/fastighetsinvesteringar. 

Jobba hos oss! 

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 270 miljoner kronor per år och är 230 medarbetare. 

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin!

Sök!

På Fastighetsägarna Service är tempo vår motor – så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt! 

Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Bästa hälsningar

David Gutierrez
Affärsutvecklingschef

Publicerad 2021-11-09

Ansök nu