Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Key Account Manager

Bonnier News/Fastighetsnytt, Stockholm

Ansök nu

Key Account Manager till Fastighetsnytt

Har du erfarenhet från försäljning och långsiktiga kundrelationer samt ett intresse för bygg- och fastighetsbranschen? Då ska du söka tjänsten som Key Account Manager hos oss! Vi på Fastighetsnytt och Byggindustrin vill utvecklas tillsammans med dig och behöver nu förstärka vårt försäljningsteam.

Fastighetsnytt är ett framgångsrikt medieföretag som har funnits sedan 1994. Vi är verksamma inom ett flertal områden inom fastighets - och och samhällsbyggnadssektorn. Bland annat ger vi ut två ledande branschtidningar, Fastighetsnytt samt Byggindustrin. Vi arrangerar även Business Arena som är Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning inom vårt segment, både i Sverige, Finland, Norge och Danmark. På Fastighetsnytt och Byggindustrin arbetar idag ca 35 personer med redaktionellt arbete, försäljning, eventproduktion och marknadsföring och innehåll. Tillsammans med våra nordiska dotterbolag är vi cirka 100 personer och omsätter runt 200 miljoner kronor.

Nästa år lanserar vi dessutom en helt ny mötesplats inom byggsektorn - Construction Summit. Under 2020 förvärvade vi Estate Media i Norge och Danmark vilket gör oss till den ledande aktören på den nordiska marknaden. Sedan 2017 är vi en del av Bonnier News och sitter tillsammans med bland andra Dagens industri och Dagens Nyheter på Gjörwellsgatan i centrala Stockholm.

Om rollen

Vi arbetar med alla delar av säljprocessen från prospektering till fakturering. Fokus för tjänsten är partneraffärer kopplade till fysiska och digitala möten och våra kontaktpersoner är oftast högt uppsatta i sina verksamheter, vilket ställer krav på stor personlig mognad och autonomt arbetssätt. Det blir viktigt för dig att bearbeta och stärka affärsrelationer med nyckelpersoner på större företag och organisationer. Du har en egen budget och mäts på finansiella mål. Din pipeline består dels av befintliga kunder, men till stor del ansvarar du för din egen prospektering.

Arbetsuppgifter:

  • Strategiskt utveckla företagets nyckelkunder, dvs bygga och stärka långsiktiga kundrelationer.

  • Du arbetar proaktivt, rådgivande och behovsanalyser styr arbetsprocessen framåt.

  • Du arbetar aktivt med nykundsbearbetning genom omvärldsbevakning.

  • Du ansvarar för fakturering och annonsbokning i olika system.

Kvalifikationer

Som person är du resultatinriktad och affärsmässig; du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål. Du har ett öga för affärsmöjligheter och förmågan att prestera i en föränderlig miljö. Det är viktigt att du kan samarbeta internt och är externt relationsskapande för att inge långsiktigt förtroende hos kunder och intressenter. Du måste vara bekväm i att ta möten och diskussioner på engelska.

Du drivs av att ta dig an utmaningar, arbetar effektivt och självständigt. Då du kommer att arbeta i ett mindre team så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Kunskap och erfarenhet av bygg- och eller fastighetsbranschen.

  • Erfarenhet av affärer kopplade till möten och event.

  • Tidigare erfarenhet av key account management.

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett mindre säljteam om fem personer som tillsammans ansvarar för våra nyckelkunder Du rapporterar direkt till Lina Hann, sälj- och marknadschef för Fastighetsnytt.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-10-11

Ansök nu