Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Juniora och erfarna konsulter till affärsområde Corporate Real Estate Services, NIRAS

NIRAS, Stockholm

Ansök nu

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är på jakt efter något nytt och spännande? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med hyresgästrådgivning tillsammans våra kompetenta och engagerade kollegor i vårt härliga Stockholmsteam

Hos oss blir du engagerad i många uppdrag där du samarbetar nära dina kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. Tillsammans fortsätter vi att utveckla våra leveranser och vår kundbas.

NIRAS Corporate Real Estate Services
NIRAS Corporate Real Estate Services är ledande inom strategisk rådgivning och operativt stöd till lokalhyresgäster. Vi driver uppdrag i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ger våra kunder rätt förutsättningar att bedriva sin verksamhet framgångsrikt i hållbara, kostnadseffektiva, moderna och ändamålsenliga lokaler. Vi har ett starkt engagemang och intresse för att utveckla våra tjänster för att matcha våra kunders behov och verksamheter och där igenom bidra till samhällsutvecklingen.

Vi utför kunduppdrag inom alla delar av lokalförsörjningsområdet, från strategisk rådgivning till operativt stöd och projektledning. Som hyresgästens representant arbetar vi bl. a med lokalstrategier, behovsanalyser och kravställande, lokalsökning, hyresförhandlingar, avtalshantering, lokalavveckling, lokal- och arbetsplatsutformning, flyttprojektledning vid om- och samlokalisering och förändringsledning i lokalprojekt. Flera av våra uppdrag avser större lokaler över 10 000 kvm och pågår över flertalet år.

Konsult
Du arbetar som konsult inom hela lokalförsörjningsområdet. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet och på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta aktivt med införsäljning av uppdrag, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet då flera av våra kunder bedriver samhällsviktig verksamhet. Som konsult kommer du genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Din bakgrund och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom fastighetssektorn, juridik, ekonomi, marknad eller annat för tjänsten relevant område och med minst ett års dokumenterad erfarenhet av projektledning för den juniora rollen och minst 3 år för erfaren konsult. Företrädesvis är projektledningserfarenheten inom ett relevant område för tjänsten. Alternativt har du en bakgrund med motsvarande erfarenhetslängd inom kommersiell fastighetsförvaltning. Tidigare konsult- och säljerfarenhet är meriterande.

Du är;

  • Positiv med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, leda och samarbeta med andra inom NIRAS och inom våra kunders organisation

  • Målinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna

  • Analytisk med förmåga att självständigt prioritera och delegera arbete

  • Trygg och bekväm med att hålla i möten/presentationer i olika sammanhang

  • Kommunikativ med god språklig förmåga i tal och skrift

  • Affärsmässig, kundorienterad och tycker om att arbeta med kundbearbetning

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Stockholm. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag. Skicka in din ansökan snarast, vi kommer löpande att kalla till intervjuer.

För frågor om tjänsten, kontakta Kristofer Orrje, 070-240 93 09, kristofer.orrje@niras.se  alternativt Olof Johansson, 070-991 08 53, olof.johansson@niras.se

Publicerad 2021-09-09

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News