Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Junior Projektutvecklare till Ingrid Capacity, Stockholm

Ingrid Capacity, Stockholm

Ansök nu

Ingrid Capacity är startupbolaget som möjliggör samhällets omställning till förnybar energi genom att bygga infrastrukturen för storskalig energilagring. Något som i sin tur ökar tempot mot ett energisystem fritt från fossila bränslen och där den fossilfria energin kommer till maximal användning.

Nu söker vi två juniora projektutvecklare som vill vara med på vår resa och få detta att hända. Med erfarenhet av fastighetsbranschen och intresse för energifrågor är du som klippt och skuren för uppdraget. Hos oss kommer du att spela en viktig roll i etableringen av energilager med batterier. Genom att bidra till bättre förutsättningar för att klara klimatomställningen är du med och gör skillnad.

Målet är att etablera energilagring med batterier för att möta behovet av ett elektrifierat samhälle där fossilfria energikällor, såsom vind och -solenergi ska utgöra större del av energimixen. Batterilager i stor skala stabiliserar elnäten genom att lagra energi i batterier vid låga effektuttag och sedan skjuta till energi vid effekttoppar lokalt, regionalt och nationellt. Med bolagets teknik balanseras elnätet, pristoppar jämnas ut och etablering av framtidens elintensiva industri möjliggörs. Du får möjligheten att verkligen göra skillnad, genom att bidra till ökade förutsättningar för att klara klimatomställningen.

Vad kommer du att göra?
I rollen som junior projektutvecklare hos Ingrid Capacity är du navet för projektens genomförande då du förväntas driva och samordna samtliga steg. Processen går att likna vid utvecklingen av en fastighet. Det kommer vara varierande arbetsdagar där du får chansen att medverka i projekten från start till mål samt ta ett stort ansvar vad gäller genomförande. Du kommer att bidra till identifiering av lämplig mark, lönsam affär och driva bygglovsprocesser.

Det är av stor vikt att skapa, vårda och behålla relationer då du dagligen kommer samverka med bland annat kommuner, regioner, lokala elnätsbolag, konsulter och markägare. Du blir en del av ett team där var och en är avgörande för att bidra till klimatomställningen. Du kommer få chansen att påverka och vara med och forma vårt framtida arbetssätt och kultur.

What´s in it for you?
Ingrid Capacity har en platt organisation där du har möjlighet att påverka beslut och ta ett stort eget ansvar med teamet i ryggen. Detta är en unik chans för dig att arbeta med en av de viktigaste frågor vi som samhälle har att hantera. Tack vare dagliga kontakter med olika spännande samarbetspartners får du även möjligheten att skapa dig ett brett och värdefullt nätverk inom energi- och fastighetsbranschen.

Tjänsten är placerad mitt i centrala Stockholm i nya lokaler på Birger Jarlsgatan 55. Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Det erbjuds fina förmåner, men framför allt otroliga utvecklingsmöjligheter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som nyligen avslutat en högskoleutbildning inom fastighet och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har ca 1-2 års tidigare arbetslivserfarenhet av projektutveckling inom fastighetsbranschen. För att trivas i rollen har du ett intresse för klimat- och energifrågor.

Som person är du nyfiken, ansvarsfull och initiativtagande. Det är av stor vikt att du har förmågan att driva projekten framåt med en prestigelös inställning samt att du vågar agera på utmaningar som uppstår. I ditt arbetssätt är du strukturerad och du har en naturlig fallenhet för detaljer och kvalité som tar projekten ända in i mål.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Ingrid Capacity med Croisette Human Capital, som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss på Human Capital är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt!

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madlene Pettersson på 072 358 16 60 eller madlene.pettersson@croisette.se.   

Vi ser fram emot din ansökan!

Ingrid Capacity bildades i början av 2022 och uppkom ur möjligheterna och utmaningarna när samhället elektrifieras och ställer om till klimatsmart och förnybar energi. Bolaget äger, driver och utvecklar energilager, främst i form av storskaliga batterier. Initiativtagarna bakom bolaget har bred bakgrund inom fastighet, finans och energiinfrastruktur. Ingrid Capacity ägs av bland annat Engelbrekt Utveckling, Springbacka och Neptunia

Publicerad 2022-09-19

Ansök nu