Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Junior Projektutvecklare till Engelbrekt

Engelbrekt, Stockholm

Ansök nu

Engelbrekt Utveckling utvecklar samhällsfastigheter och bostäder där de strävar efter att bidra till en hållbar stadsutveckling med förnyelsebara material och resurseffektiva lösningar. I deras pågående projekt strävar de efter att jobba hållbart med fokus på miljö och arkitektonisk kvalitet. I dagsläget har bolaget ca 500 bostäder som är under, eller i, planerad produktion kring Mälardalen. 

Hos Engelbrekt råder det en lättsam företagskultur där du kommer få vara en del av ett härligt team. Med en platt organisation får du möjligheten att påverka beslut och ta ett stort eget ansvar, med teamet i ryggen. 

Engelbrekt växer och behöver nu förstärkning till teamet - är du deras nästa stjärntillskott? Ta chansen att söka tjänsten som Junior Projektutvecklare!

Vad kommer du att göra?

I rollen som Junior Projektutvecklare kommer du att vara involverad i alla projektens led, allt ifrån markanvisningstävlingar till överlämnande av nycklar till slutkund. Du förväntas driva projekten framåt tillsammans med dina erfarna kollegor och externa konsulter. Det är varierande arbetsdagar där du bland annat kommer att driva möten på egen hand, delta vid prissättningar och ta fram ritningar tillsammans med arkitekter. I rollen får du även möjlighet att skapa dig ett brett nätverk inom fastighetsbranschen då du dagligen är i kontakt med olika samarbetspartners. 

Arbetsuppgifter i urval

  • Medverka i projektens utformning från start

  • Ansvara för kontinuerlig kontakt med involverade parter i projekten

  • Planera marknadsföringsstrategier

  • Sköta kontakten med bostadsrättsföreningar

  • Driva projekten i mål

Vem söker vi?

Vi söker dig som nyligen avslutat en högskoleutbildning inom ekonomi och/eller fastigheter. För denna tjänst är B-körkort ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll sedan tidigare.

Som person är du nyfiken, ansvarsfull och har ett genuint intresse för området. Det är av stor vikt att du har förmågan att driva projekten framåt samt att du vågar agera på utmaningar som uppstår längst vägen. I ditt arbetssätt är du strukturerad och har en naturlig fallenhet för detaljer som tar projekten till nästa nivå!

Tjänsten är placerad mitt i centrala Stockholm i fina lokaler på Norrlandsgatan 10. Det är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och det erbjuds även fina förmåner. 

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Engelbrekt Utveckling med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor angående tjänsten kan du kontakta Louise Svensson på 070-860 63 09 eller louise.svensson@croisette.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-11-04

Ansök nu