Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Junior förvaltare till Amasten, Stockholm

Amasten fastighets ab, Stockholm

Ansök nu

Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 6 000 lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 7 miljarder kronor. I dagsläget utgörs portföljen av 90 procent bostäder. Amastens ledord är TIA, trygghet, innovation, affärsmässighet. www.amasten.se

Amasten söker junior förvaltare redo för nästa steg i karriären
Vill du arbeta i ett expansivt företag där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling och påverka ditt dagliga arbete? Vill du göra det i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar långsiktigt? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten
Rollen innebär ett kombinerat ansvar för driftnettot och förvaltningen av Amastens fastighetsbestånd av framför allt bostäder och lokaler i norra Stockholm. Du har ett tight och nära samarbete med närmaste kollega inom förvaltningen samt med övriga kollegor inom drift- och fastighetsskötsel och uthyrning. Du rapporterar till förvaltningschef för region Öst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Resultatansvar för respektive fastighet

  • Ansvar för att lagregler och myndighetskrav uppfylls

  • Upphandling, inköp och uppföljning av leverantörer och underentreprenörer

  • Underhållsplanering

  • Upphandling och projektledning av underhållsåtgärder på fastigheten, ombyggnationer och renoveringar av lägenheter

  • Energiuppföljning och energioptimering

  • Hyresgästkontakt

  • Ekonomisk uppföljning och rapportering

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Du är redo att ta nästa steg i din utveckling mot en senior förvaltarroll. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning alt. högskoleutbildning inom ekonomi eller byggnadsteknik och något års erfarenhet av liknande roll. I rollen behöver man ha en god ekonomisk förståelse och byggtekniskt kunnande. Du har god svenska i tal och skrift och körkort.

Som person är du kommunikativ och prestigelös och har en stark administrativ förmåga. Du har ett eget driv och uppskattar att få ta eget ansvar. Du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och tar initiativ för att utveckla ditt arbete och nå dina mål.

Amasten erbjuder dig
Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner.

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där man lever efter sina värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där möjligheter skapas och man vågar utvecklas.

Amasten arbetar aktivt utifrån sina kärnvärden både vad gäller det interna och externa bemötandet. Värdeorden; Trygghet, Innovation och Affärsmannaskap.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Amasten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-01.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se eller 073-415 43 13.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Publicerad 2021-04-01

Ansök nu