Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Junior Associate

Croisette Real Estate Partner, Malmö

Ansök nu

Som Junior Associate på Croisette Real Estate Partner tillhör du fastighetsbranschens mest expansiva och mest nytänkande fastighetsrådgivare. Vi är affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare.

Som Junior Associate på Transactions i Malmö är du en viktig del i teamets genomförande av fastighetsaffärer, marknadsanalyser och kvalificerad rådgivning gentemot våra kunder.

En del av de dagliga uppgifterna/ansvarsområdena är:  

  • Analys av fastigheter samt fastighetsägande bolag

  • Produktion av försäljningsmaterial och presentationer

  • Research och marknadsanalyser

  • Koordinering av due diligenceprocesser

  • Delta i kundmöten och kundpresentationer


Vad söker vi hos rätt person? Vi söker dig som är nyutexaminerad eller som har arbetat inom relevant område under ett par år. Du är analytisk, strukturerad och noggrann, vill arbeta i ett högt tempo med flera parallella uppgifter och gillar uppstartskänslan i ett ungt bolag. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och stimuleras av nya idéer, tekniker och utveckling. Du är engagerad, driven och föredrar att vara en del av ett team. Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot fastigheter.

Meriterande är om du har kunskap, intresse och erfarenhet av; transaktioner eller värdering av kommersiella fastigheter, att arbeta i Excel, Word och Powerpoint samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Placering är på nya huvudkontoret i Malmö med start i augusti 2020 eller enligt överenskommelse. Tjänsten avser en heltidstjänst (100%).

Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Per Svensson                                                                          
VD/Head of Transactions Malmö                                       
Mob: +46 (0) 766 27 27 72                            
per.svensson@croisette.se 

Publicerad 2020-07-07

Ansök nu