Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Junior Associate Transaktion till Croisette Malmö

Croisette Real Estate Partner, Malmö

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt kompetensförsörjning. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna. 

Vårt affärsområde Transaktion växer i Malmö! Vi söker nu dig som vill anta rollen som Junior Associate. Vill du vara en del av ett framgångsrikt team där det råder en prestigelös kultur samt ett stort affärsdriv? Då ska du läsa vidare! 

Din roll som Junior Associate 

Affärsområdet Transaktion erbjuder professionell transaktionsrådgivning avseende samtliga kommersiella fastighetstyper som omfattar både försäljning och förvärv av enskilda fastigheter samt fastighetsportföljer. Vår rådgivning riktar sig framför allt till professionella fastighetsägare och investerare. Genom att bland annat erbjuda digitala verktyg agerar vi för att vara en nytänkande och effektiv aktör som alltid ligger ett steg före våra konkurrenter. Vi arbetar även aktivt med ESG och verkar bland annat för att minska vårt CO2-avtryck i stort. Som Junior Transaktionsrådgivare är du en viktig del i teamets genomförande av fastighetsaffärer och marknadsanalyser. Du kommer vara involverad i transaktionsprocessens alla led och förväntas bland annat arbeta med värdebedömningar, analyser samt producera marknadsföringsmaterial. Du kommer att vara en viktig del i teamet och bistå både i inhämtandet och genomförandet av våra olika uppdrag. 

Arbetsuppgifter i urval:

  • Genomföra värdebedömningar

  • Analys av fastigheter samt fastighetsägande bolag

  • Produktion av försäljningsmaterial och presentationer

  • Informationsinsamling och verifiering

  • Koordinering av due diligenceprocesser

  • Delta i kundmöten och kundpresentationer

Vem söker vi? För att lyckas i rollen som Junior Associate behöver du vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du drivs av resultat och värderar teamets gemensamma framgång lika högt som din egen. Vi ser att du har en positiv attityd, ett stort intresse för branschen samt en förmåga att hantera flera parallella processer samtidigt. För att trivas på Croisette har du en prestigelös, öppen inställning och tilltalas av att arbeta på ett entreprenörsdrivet bolag i tydlig tillväxt och högt tempo. Du har relevant akademisk utbildning och bör ha goda kunskaper i Office-paketet – med tonvikt på Excel. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi kommer dock att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer. På Croisette tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang!  

Vårt erbjudande Du kommer att sitta i fina lokaler i nere i Västra Hamnen i Malmö tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder bland annat goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner. 

Ansökan Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Transactions med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander, karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2021-09-14

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News