Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Junior affärsutvecklare till Besqab

Besqab Projekt & Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Är du en analytisk person med ett naturligt driv? Har du ett genuint intresse för bostadsutveckling? Besqab söker dig som är tidigt i karriären och vill växa in i en affärsutvecklingsroll tillsammans med bolaget och vara med på vår tillväxtresa.  

Bakgrund
Besqab är en bostadsutvecklare som sedan starten 1989 har utvecklat mer än 8 000 bostäder. Vi har valt att i första hand koncentrera oss på de lokala marknaderna i Storstockholm och Uppsala stad. Vår passion är att utveckla bostäder som människor ska bo och leva i. Det ska vara kvadratsmart, genomtänkt, funktionellt, hemtrevligt och hållbart. Oavsett vad och var vi bygger utgår vi från samma målbild: vi ska vara bäst på att förstå människors behov och drömmar när det gäller boende – och utifrån den kunskapen skapa nya hållbara hem för ett bättre liv.   

Besqab är i ett spännande tillväxtskede och söker nu till en nyinrättad roll en Junior affärsutvecklare. 

Tjänsten
I rollen som Junior affärsutvecklare kommer du ha en central roll och agera stöd till olika funktioner inom bolaget som arbetar med ackvisition av byggrätter och utvecklingsfastigheter. Arbetet innebär bland annat att kartlägga och analysera fastighetsinnehav, översiktsplaner och pågående detaljplaner för att identifiera potentiella förvärv. Du kommer även att hjälpa till med att ta fram kalkyler och marknadsanalyser. Det är en bred roll där du får chansen att utvecklas inom ackvisition och analys.    

I denna roll rapporterar du till Chef Ackvisition och Exploatering och utgår från våra trevliga lokaler i Danderyd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kartlägga och analysera fastighetsinnehav, översiktsplaner och pågående detaljplaner för att identifiera potentiella förvärv

  • Ta fram olika typer av kalkyler

  • Göra olika typer av marknadsanalyser

  • Jobba med konkreta affärer tillsammans med erfarna kollegor

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning med intresse för bostadsutveckling. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska och har goda kunskaper i Excel. Kanske arbetar du idag i en liknande roll och vill ta nästa steg? Alternativt är du klar med studierna och vill fortsätta utvecklas i denna roll.  

Personliga egenskaper
I rollen som Junior affärsutvecklare är det viktigt att du har intresse och fallenhet för att hantera stora informationsmängder och göra relevanta analyser. Du kommer att jobba med många olika case parallellt och ha många kontakter både internt och externt. Förmåga att ha många bollar i luften samtidigt, samarbetsförmåga och initiativkraft är viktiga egenskaper för att lyckas. Som person är du analytisk, drivande och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt.  

Vi erbjuder dig
Vi har alltid nya spännande projekt på gång och vi söker kontinuerligt efter fler trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras tillsammans med ett stort personligt engagemang. Vi har förtroende för varandras kompetens och är medvetna om att var och en har ansvar för den viktiga relationen med våra kunder. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat och vi tror på att vi är bäst tillsammans! 

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast 8 december 2021. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michaela Axelsson på michaela.axelsson@realcompetence.se alternativt Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se.

Om Besqab
Besqab grundades för drygt trettio år sedan och affärsidén var då – precis som nu – att bygga bostäder utifrån människors behov och drömmar. Idag är vi börsnoterade och består av 120 medarbetare som tillsammans bygger bostäder och samhällsfastigheter i hela Storstockholm och Uppsala stad. Nyligen offentliggjordes nya målsättningar med ambitionen att växa; dels genom att utveckla kärnverksamheten – bostadsutveckling –, dels genom att bredda och utveckla nya affärsområden inom förvaltning av egenutvecklade hyresrätter, vårdboenden och andra samhällsfastigheter. Besqab satsar för framtiden och fortsätter att växa.  

Läs mer om oss på www.besqab.se  

Publicerad 2021-11-12

Ansök nu