Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Internship på Catella Corporate Finance i Stockholm

Catella, Stockholm

Ansök nu

Vill du bli en del av Catellas framgångsrika corporate finance-team?

Vi erbjuder dig ett utmanande internship där du arbetar i olika projektteam med erfarna medarbetare med fastighetsrelaterade transaktioner och kapitalmarknadsprojekt. Du kommer främst att arbeta med informationshantering, analysarbete och framtagande av material till presentationer och prospekt. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi söker dig som utbildar dig till ekonom eller ingenjör och har två till fem års högskolestudier bakom dig. Det är viktigt att du är noggrann, ambitiös, har god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i grupp. Dina kunskaper i svenska och engelska samt Excel och PowerPoint är goda.

Skicka din ansökan, med personligt brev, CV och betyg från högskola eller universitet, till internship.cf@catella.se senast den 31 oktober 2022. Märk din ansökan med ”Ansökan internship” i ämnesfältet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Under våren 2023 erbjuder vi internship under två perioder, januari–mars och april–juni.Vid frågor är du välkommen att kontakta Alexander Mellqvist på alexander.mellqvist@catella.se eller Leo Rönnbäck på leo.ronnback@catella.se

Publicerad 2022-09-16

Ansök nu