Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Interimschef affärscontroller till Devotum

Devotum, Stockholm

Ansök nu

Är du en erfaren affärscontroller som känner dig bekväm i en ledarroll? Har du dessutom erfarenhet från fastighetsbranschen? - Vad bra! Vi söker nu en interimschef affärscontroller för ett konsultuppdrag hos vår kund som är ett av Sveriges största fastighetsbolag. En mycket spännande möjlighet för dig som vill kombinera intresset för siffror, människor och fastigheter.

Om uppdraget
Som Chef affärscontrolling arbetar du både självständigt och tillsammans med Regionchefen och verksamheten med analys, affärsrådgivning, verksamhetsstyrning och strategiarbete.

Du kommer att ansvara för resultat- och balansräkning och har därmed ett nära samarbete med den ansvariga redovisningsekonomen på den samordnade ekonomifunktionen vid t.ex. bokslut, rapportering, analys, budget och prognos. Du skall även du söka ständiga förbättringar inom kundens analys- och rapporteringsprocess tillsammans med övriga chefer för affärscontrolling och CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analys och affärsrådgivning för verksamhetsstyrning.

  • Aktivt arbeta med strategi- och affärsplanearbetet med relaterat måluppföljningsarbete.

  • Övergripande ansvar för regionens budget och prognosprocesser.

  • Övergripande ansvar för att säkerställa regionens bokslut och kvartalsrapportering.

  • Ekonomisk uppföljning av verksamhetsprocesser.

  • Ansvar för att värdering av regionens fastigheter genomförs.

  • Aktivt bidra till ledningsgruppens arbete samt följa upp att fattade beslut kopplade till strategi- och affärsplan implementeras i regionen.

Omfattning: Heltid
Period: 6 månader med start mars 2022
Placering: Stockholm 

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst 10 årserfarenhet av att arbeta som ekonomichef med personalansvar eller motsvarande roller varav minst 2 år från fastighetsbranschen. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete samt erfarenhet i PM och Hypergene. 

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-11-08

Ansök nu